Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Választási kampány van!

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Programismertető országos nagygyűlést tartott a Független Kisgazdapárt. Az MSZP üdvözli Szűrös Mátyás felhívásának szellemét. Az SZDSZ választási kampány nyító nagygyűlése Szegeden. A Békés demokratikus átmenet védelmében - ülésezett az MSZP…..
A múltkor arra figyelmeztetett régivágású, ám kiváló barátom, hogy vigyázzak a nettel, mert a tempója nem teszi lehetővé a pontosságot, megbízhatóságot, azonkívül nagyobb tévedéseket tesz lehetővé, mint a hagyományos papíralapú írás(mód). Érvelése az volt, hogy a weben…..
Választási kampány van! 2010.01.20 12:48:54
Úgy látszik még mindig nem ért véget az Aerosmith és Steven Tyler körüli/közötti kavarás, illetve a zenekar (vagy annak menedzsere) már kínjában nem tudja, hogyan kéne minél jobban a felszínen tartani magát. Jelenleg ugyanis az énekes (a képen ő és színésznő lánya, Liv…..
KKBK Hait(t)i(s) metódus(lesz) 2010.01.19 03:19:00
Hait(t)i(s) metódus(lesz) Hogyan dolgoznak Bilderbergerék Haitiban. Elképzelhetö-e hasonló Magyarországon? Egy aktuális esemény kapcsán ragadtam klaviatúrát mert valami nem ment egyszerüen a fejembe. Hogyan lehetséges az, hogy egy és ugyanazon szigeten egyszerre létezhet egy…..