Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Radi8tor

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon nagy várakozás előzte meg Jamie Oliver éttermének május 20.-ai nyitását. Bevallom, én is nagyon kíváncsi lettem, pláne amint nyilvánvalóvá vált, hogy gluténmentes ételek is lesznek.Éppen Olaszországból érkeztem haza, szóval a hangulatom már adott volt, ráadásul még egy családi szülinap…..
Már nagyon vágytam egy jó pizzára, ami annak ellenére , hogy másféle lisztből kell, hogy készüljön, pont ugyanolyan finom , mint a nem gluténmentes társai. Vékony, ropogós tészta, ízletes feltétek, olvadó sajt-ahogy azt kell. És végre megtaláltam!  Ez alkalommal nem volt…..
Az Andrássy úti Eco Caféban mind az ételek mind az italok nagyrészt bio alapanyagokból készülnek, ami már alapból jó jel, de ami a legjobb hogy többféle gluténmentes sütit fogyaszthatunk a rizstejjel -így egyben laktózmentesen készült finom jeges tejeskávénkhoz! Mindemellett nagyon hangulatos kis…..
Az HBO Csajok című sorozatának londoni bemutatóján beszélgettem Allison Williams-szel is, aki Marnie-t játssza. Pont olyan, mint amilyennek elképzeltem: nagyon fegyelmezett (távol tartja magát a Google-től, mert inkább nem szeretné tudni, mi folyik az interneten), nem twittel (fél,…..
A föld teherbírását már túlléptük. A Population Reference Bureau becslése szerint a középkor hajnalán 450 millió, 1600 körül pedig már félmilliárdra duzzadt a világ lakossága. Ez a szám 1900-ra elérte az 1,6 milliárdot, 1950-ben pedig már 2,5 milliárddal számolhattunk.…..
Lenyűgöző történetfolyam a fantázia minden porcikáját megmozgató cselekménnyel – ez David Mitchell Felhőatlasza. David Mitchell: Felhőatlasz. Fordította: Bajtai Zoltán, Borbás Mária, Czigányik Zsolt, Falvay Dóra, Hordós Marianna, Polyák Béla. Kistarcsa, Cartaphilus.…..
Radi8tor 2013.03.25 14:47:45
@SemBoga: Regény alapján készült a film, tehát könyvként.
Amíg New York taxitársaságainál azon fáradnak, hogy a város levegőszennyezettségének egyik fő okozóját, az ezernyi Ford Crown Victoriát környezetkímélőbb autókra cseréljék, egy tervező sajátos ötletével zavar bele az évek óta zajló átmenetbe. A sirányszárny-ajtajai,…..
Az idei olimpiát kisebb várakozás, de annál nagyobb boldogság és öröm jellemezte magyar szempontból. Büszkén tekintettünk sportolóinkra, akár érmesek, akár csak helyezettek voltak - és büszkén tekintünk még mindig a 2012-es olimpiai éremtáblázatra. Talán ennek is a hatása,…..
A minap volt szerencsém kipróbálni a Diablo 3-at, egyik cimborám által adott Guest passnak köszönhetően. Nos ezzel kapcsolatosan fejteném ki mélységes csalódottságomat, a játékot illetően.Az első döbbenet már a megjelenés előtt történt, az official trailer-el kapcsolatosan.…..
Radi8tor 2012.05.22 23:18:52
Próbálták és próbálják majd százan átlépni, talán a stopper is mást mutat majd néhanapján, de ha a kialszanak majd a lámpák és elkezdődik a film, akkor biztosak lehetünk benne, hogy nem a nézőtéren ülünk majd. Mert a 911-es nem vetít, a 911-essel mi vagyunk a szereplők.…..
Radi8tor 2011.07.15 15:19:53
@Radi8tor: Mármint a Michelin Pilot Performance Days_sajtógaléria-ra gondoltam.
A TvSquad volt oly bűbáj, hogy összeszedje az amerikai tévévetélkedők legnagyobb égéseit, mi meg annyira megszerettük az összeállítást, hogy le is hozzuk legott, röhögjünk mások kínjain közösen! 1. Az első kérdés a legnehezebb Csóró játékos annyira magabiztosan vágja rá…..
Radi8tor 2011.01.28 20:53:38
@Fém_Fatál:
Az MTV videoarchivumában meg van az összes adás felvétele. Ami nincs az Interneten az nem azt jelenti, hogy elveszett :)
Belsőség Tüdőbaj megrendelésre 2010.01.18 17:06:48
KRESZ szabálysértés, munkavédelmi kihágás és fokozott egészségkárosítás – a kétségbeesett, csődközeli autókereskedők szórólapos diákokat küldenek a forgalmas kereszteződésekbe. Véleményük mai cikkünkről...