Regisztráció Blogot indítok
Adatok
murva

1 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy látszik vasárnap reggel még az RTL Most is alszik, vagy a netem egy kazalnyi fos, de valamiért nem akaródzik rendesen menni a tegnapi összefoglaló videója, ami azért tartogat szebb pillanatokat is. Három jelentős momentum mentén haladunk. Az első Iza és Krisztián újbóli…..
Fergeteges legénybúcsú szilikoncsöcsökkel és Vilibával, Nóra és Ádám első szerelmi civódása, Miklós féltékenykedése, ez mind a mai részben sok sok képpel megspékelve. Juli, Hanna és Linda tipródnak Peti miatt, nehogy valami baja essen a legénybúcsún. Linda azon aggódik,…..
murva 2014.04.25 10:38:59
  Nemrég hallottuk az érdekes adatot, hogy az egyik budapesti katolikus óvódából ki kellett menekíteni egy gyereket, akit rossz magaviselete miatt úgy fegyelmeztek meg, hogy leragasztották a száját. A ragasztót még ebédnél sem vették le róla, tehát a többiek szeme láttára…..
Lallerék még mindig nem lettek kitoloncolva Österreichból, a srác pedig továbbra is a producert próbálja elérni telefonon. Szokás szerint szerencséje van, a csávó a fekete pálya alján van, Pumi mondja is, hogy várja meg, 5 perc és odacsúszik. De persze nem megy ez ilyen könnyen,…..
Atikám köszöni szépen, de nem kér Vanda hirtelen felajánlkozásából (egyelőre). De Vandának nem jó holmi spermadonor, ő biztosra akar menni, ha már gyereket vállal. Claudia ajándékot kap legújabb rajongójától, méghozzá banánt díszdobozban. Nagysasszonynak fülig ér a szája,…..
Ha már elolvastad az első bejegyzést, akkor itt az ideje (akkor is, ha nem jársz kurvázni, csak majd a leendő partnered szeretnéd elkápráztatni tudásoddal) megtanulni, hogyan is kell nyalni! Mert nem olyan egyszerű az... pontosabban sok férfi (kb a férfiak 90%-a) azt hiszi, hogy tud…..
murva 2014.02.27 17:37:48
Erotikus munka blog Mai meló 2013.12.15 01:19:24
A mai embert kb, hm, másfél éve ismerem, tavaly tavasz és ősz között elég sokszor találkoztunk, aztán eltűnt egy fél évre, mint kiderült, barátnője volt. Érdekes, hogy akkoriban nem kedveltem annyira, de mostanában - úgy kb idén június óta - mindig örülök, ha találkozunk,…..
murva 2014.02.27 13:49:29
A második párbaj utáni első adásban, azaz Viki királynő diadalmas visszatérésének krónikájában sok minden történt. Na jó, hazudok, semmi olyannal nem tudok szolgálni, ami eddig nem történt volna meg, csak éppen minden eszkalálódott kicsinyég. A műsor elején feltett kérdés,…..
murva 2014.02.18 08:19:59
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: pedig ez eléggé releváns információ lenne :-)
pont úgy, minta z, hogy akkormostkéremszéepn : volt faszverés meg ujjazgatás tegnapelőtt-előtt, vagy sem? :-)
Naiv ügyfél nem érti, hogy a robotok éjszakai műszakban dolgoznak, vagy miért nem napközben értesítik az utalásokról. Mostmár elvileg 4 órán belül kellene értesíteni is, vagy az ráér? A K&H Bank rendszeresen odab@sz az éjszakai alvásomnak, mint az EB döntőben a…..
murva 2012.07.09 14:39:36
@Whave: nehogy félreérts, nem a bankot akarom védeni, de ahogy mondtam, jelenleg is hasonló területen nyomulok, sőt, dolgoztam bankban is IT-ként...

Elég sok mindent nem lehet napközben elvégezni, hidd el nekem...kivétel persze az azonnali SMS-ek : kp felvétel, fizetés, matrica, mobilfeltöltés...de az utalások, terhelések az más tészta...
Mit ne mondjak : kegyetlen volt.Volt 3db SQL 2006 restore, 5db reinstall, a többiről ne is beszéljek.a tököm tele.....