Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yanikosz

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tervezett internetadó legriasztóbb következménye: szétszakadnak azok az emberi kapcsolatok, amelyek bár egy virtuális közegben, de mégiscsak létrejöttek az utóbbi tíz évben. A kilátásba helyezett internetadó miatti háborgók egy része az adóztatás ténye, másik nagy…..
Amiért nem rendelkezhetünk teljesen szabadon magánnyugdíjvagyonunk felett, ez a pénz már nem is a magántulajdonunk? (Fotó: Huszti István/Index) Az InfoRádióban Rogán Antal – a kormánypárti politikusok közül gyakorlatilag elsőként – kísérletet tett rá, hogy ne…..
A harmadik negyedévben 125 milliárd forint hozamot produkáltak a magánnyugdíj-pénztárak, így az idén összesen 241 milliárd forintnál is több hozamot értek el a "nyugdíjtőzsdén" a tagok - írja a mai Világgazdaság a PSZÁF friss jelentésére hivatkozva. A legszebb az…..
Cypher blogja Einstand 2010.10.13 22:23:00
Most láttam a hírt, hogy az APEH jövőre nem továbbítja a magán-nyugdíjpénztáraknak a befizetéseket. Értem én, hogy válság, meg hiánycél, meg minden, de akkor is: ez több a soknál.  Az egyik ismerősöm szokta mondogatni, hogy az adó tulajdonképpen rablás. Én ebben nem…..
Orbán - Lauder titkos találkozó januárban. 2010. augusztus 10-én kiderül. Az LMP elnöke rákérdez. A Miniszterelnök Úr válaszol. Tisztelt Miniszterelnök Úr! A sukorói kaszinóberuházás ügye az elmúlt egy évben egyszerre vált a banánköztársasági mutyi-kormányzás,…..
A BKV-sztrájk kapcsán az egyik legsűrűbben felmerülő kérdés az, hogy a közszolgáltatónál végzett sztrájk mennyire jogos - a fővárosiak munkáját, és ezzel a magyar gazdaság fejlődését lehetetlenítik el a kacsapénzükért ezek a kapzsi buszvezetők. Biztató fejlemény, hogy a…..