Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Warkas

28 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elszórt zivatarokat jósoltak és be is jött az előrejelzés. Budapest északi területén is megfigyelhető volt egy két kisebb-nagyobb cella. Este aztán délről elérte a fővárost egy nagyobb zivatar is, amit már Fótról fotóztam. ..
Hétvégén végre kimozdultunk és felcaplattunk a kilátóhoz :) ..
Hát ez most nem jött össze, de azért volt látnivaló. Volt nagy reménykedés, hogy lesz egy kis zivatar, de nem jött végül Budapestig az égi áldás. Na nem baj, azért lett egy két értékelhető kép. ..
A gyerekek lefeküdtek aludni, én meg gondoltam megnézem mit hoz a szél Tihany felöl. Az Időkép radarja, meg a villámtérkép is elég ígéretesen színesedett, ezért arra a partszakaszra mentem, ahonnan a félszigetet jól lehet fotózni. Nem kellet csalódnom. Technikai részletek:…..
Warkas fotóblogja Balatoni hajnal 2011.08.30 13:56:00
Nyaralni voltunk. A balatoni nyaralás egyik fő előnye, hogy a dög melegben az ember nem tud aludni és ilyenkor ingerenciája támad kimenni a partra körülnézni. Ezeken a képeken egy hajnali fotózás emlékei látszanak a napfelkelte idejéből és egy kicsit azután. ..
Warkas fotóblogja Balatoni zivatar 2011.08.22 10:31:00
Kimentünk fürdeni a kicsikkel, de sajnos beborult. Megnéztem az Időkép oldalán a radart és láttam hogy jön valami. Anyáék hazaindultak, én meg (hülye fejjel) gyalog indultam a csatába. Egy szerény 2km-es gyaloglás után és sokszori visszafordulást tervezgetve (kocsival mégis jobb…..
Mostanában nem sok időm van fotózni, viszont rájöttem, hogy a kis dolgoknak is lehet örülni. Ennek kapcsán jutott eszembe egy összeállítás pár apró dologról. ..
Dunakeszi mellett készült a kép egy magányos utazóról. Azért megnéztem volna onnan a kilátást a Duna felett... ..
Hát no comment... (Infó: _itt_) ..
Warkas fotóblogja Felhők felett 2011.07.11 10:26:00
A képeket még tavaly készítettem egy külföldi utazás alatt. Bár utálok repülni, azért a fotózás feledtette ezt az érzést, az idő is szép volt, de beszéljenek inkább a képek. ..
Ez a jó kis ajtó a Kopaszi gáton élőben is megtekinthető. No meg az ablakok is (már ami maradt belőlük). ..
Egy teljes napot ível át a két kép (meg egy kontinenst). Az elsőt Budapesten készítettem egy hideg téli reggelen, a másodikat pedig Abu Dhabi mellett egy nagyon meleg tavaszi nap végén...
Warkas fotóblogja Panorámák 2011.06.26 20:06:00
Kutakodtam a gépen és egy két panoráma képet találtam. A képek lementve természetesen nagyobbak ;)..
Kirándulni voltunk a mogyoródi kilátónál, ami sajnos már elég régóta zárva tart. A kilátás azért kárpótolt minket.A panoráma itt megnézhető nagyobban...
Warkas fotóblogja Vihar Budapesten 2011.06.24 00:37:00
Miután a gyerekek biztonságban ágyba kerültek, gondoltam elhúzok egy kicsit vihart fényképezni. Az Idokep.hu-nak hála a telefonon jól nyomon tudtam követni a cellák mozgását, ezért célzottan a Dunakeszi reptérre mentem. Az első két kép ott készült, még a vihar érkezte előtt.…..
Warkas fotóblogja Hintázzunk! 2011.06.23 19:38:00
Voltunk hintázni és hát ahogy az lenni szokott, fénykép is készült :)..
Warkas fotóblogja Két arc 2011.06.19 19:09:00
Érdekes, hogy mennyire változatos tud lenni az ég. A tegnapi naplementét és a mai esős időt összehasonlítva is elmondható ez...
A két kép két külön helyen és időben készült. A színvilág, a környezet is igen eltérő és még is a maguk módján nagyon sok kellemes emlék fűződik hozzájuk.Az elsőt a Fóti-somlyóról készítettem télen és hidegben, a másodikat pedig nyáron és melegben. Érdekes, hogy a…..
Warkas fotóblogja Holdfogyatkozás 2011.06.16 22:59:00
2011 június 15-e. Szép este volt. Teljes holdfogyatkozás volt megfigyelhető. Az M3-as mellett készültek a képek, érdekes módon jó sokan voltunk megfigyelni...
A Hajógyárira mentünk ki egy kis kavicsdobálásra és bringázásra. Az új Sigma-t vittem magammal, mert kíváncsi voltam mit tud. Hát ilyeneket:..
Warkas fotóblogja Naplemente 2011.06.11 20:56:00
Ma nekem így megy le a nap...24mm f7.1 1/25..
Nagyon jól végződött a Tünde nap. Jót sétáltunk a repülőtéren, sőt gödörbe is esett az ünnepelt és még Bálint is kifáradt a végére, de a naplementéért megérte ottmaradni...
A tulipánokon kívül is akadt látnivaló bőven. Íme a bizonyíték...
A Vácrátóti Arborétumban jártunk. Fantasztikusan szépek voltak a tulipánok...