Regisztráció Blogot indítok
Adatok
konyec75

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ratio Educationis  Ez a közzétett változat, ellenőrizve: 2011. szeptember 17.Pontosságellenőrzött  Sokszor eszembe jutott, hogy mi lesz, ha megkapom a végső eredményt, a legutolsót a sorban, a disszertációét, ami egyrészt jelenti majd azt, hogy megcsináltam az egész sulit,…..
Beköltözőshow  Minden kedves olvasót örömmel értesítek, hogy megvan a szállásom, megnéztem, végiggondoltam, leszerződtem, beköltöztem. Egyáltalán nem egyszerű sem a folyamat, sem a döntés, de ugye erről sírtam a korábbi bejegyzésben. A kígyós ház nyert, bár…..
konyec75 2011.10.26 12:02:53
@robber-fly: nem kell tudnia az árfolyamot, nem ez a szakmája.
Kivagyok Az elmúlt egy hónapban azért nem írtam, mert az elmúlt egy hónapban egyfolytában írtam. Vagy számoltam, vagy olvastam, vagy csak kétségbeesetten próbáltam rájönni, mit kéne ide, hogy kéne azt, kell-e ezt, hogy fogom én azt...és közben pánikszerűen igyekeztem nem…..
Önnek nincs pénze? Nem kell sehová mennie? Soha nem vezetett még jobboldali közlekedésben? Minden távolságot meg tud oldani kerékpáron? A megoldás kézenfekvő: vásároljon autót Angliában!  Kell-e autó Angliában?A legelső kérdés amit fel kell tenni, szimplán ennyi. A…..
konyec75 2011.06.27 23:28:11
@robber-fly: Biztos a megszokás vitt rá a moderálásra.. A telefonom kijelzőjén nézve nem tudtam eldönteni, hogy a kép eredeti e, de furának tűnt a hideg északon egy mennyezet ventilátor. Akkor inkább tényleg a vaskályha. Nem baj, ez csak megerősített, hogy a fentiek jól mutatnak együtt. A filmet sajnos nem ismerem.
konyec75 2011.06.28 22:54:01
@englishbobo: azt akartam válaszolni, hogy uborkafaszod, de a moderátor úgyis kimoderálta volna
konyec75 2011.06.29 22:32:09
@robber-fly: tényleg megvolt az esti betevő, egy színdarab azért jobban élvezhető szálónespiccesen (kiv. Mikroszkóp színpad, ha emlékszel)
Már megint a nehéz diáksors Megvettem a múlt héten az oly sokat emlegetett cabriot. Mondtam már az elején, hogy ez jó ha van, és már van és tényleg jó. Az egész vásárlás egy bejegyzést érdemelne, úgyhogy ezzel lógok még, de a lényeg, hogy itt áll a ház előtt a szentem,…..
Látogatók 3. nap Azt hiszem mindenkinek rengeteget segített az a tény, hogy előző este nem volt erőnk a mulatozáshoz, ami szerintem az ünnepélyes első alkalom lehet, hogy egy kiránduláson az első estén nem mozdulunk ki (nincs ez már sok lépésre a kockás plédben napozástól…..
konyec75 2011.06.19 22:46:08
@robber-fly: ha nem írod meg, soha többet vagy többé nem jövök ide!!! Nem ezért fizetem a netet!!
konyec75 2011.06.19 22:51:06
@robber-fly: ha nem írod meg, soha többet vagy többé nem jövök ide!!! Nem ezért fizetem a netet!!
konyec75 2011.06.19 22:53:20
@qkackoko: bocs a dupláért, de akkor is
Látogatók 1. nap  Megjöttek a srácok, este 10-re értek ide 24 órás utazás után. Fura, hogy a magányom tetthelyén hirtelen a sok ismerős arc itt ül, és hogy persze én is azonnal máshogy látom a környéket és a házat is. Bobó hozta a formáját átlépve Angliába,…..
konyec75 2011.06.10 09:39:12
Kétharmad Most lett világos, hogy mire volt tavaly az óriási öröm otthon. Megvan végre a kétharmad, és ez tényleg jó érzés, már én is tudom. Letudtam a második szemesztert (még akkor is, ha netán porszem került volna a gépezetbe, és valaki még egyszer látni akarna -…..
Nem akarok „kínaizni”, mert nem ismerem mindegyiküket a földön, de ez a mai azért kicsit lefárasztott, meg amúgy is sokan vannak, az hagyján hogy a bolygón, az nem zavarna, de az én életemben is, ez meg egy kicsit így intenzív. Nem untatok senkit a részletekkel, a lényeg,…..
Barhopping Nem volt ez igazából barhopping, inkább karaoke-hopping. Lenéztem az első helyre, ahol hirdettek ilyet, de nem volt mégsem, ezért mentem tovább. Előző este belenéztem egy angol filmbe, ami a XIX. század elején játszódik, elég élethűen (aztán azt meg honnan tudod?)…..
52/2 - fish & chips Kedvenc régiségkereskedőm, Lovejoy a 80-as évek végén még újságpapír-tölcsérből tolta a fish & chips-et, mára a tudomány már van azon a fokon, hogy tudjuk: a kellő mennyiségű ólom bejut a szervezetbe a kipufogógázzal, nem kell ez az elavult…..
konyec75 2011.02.23 09:39:42
konyec75 2011.02.23 11:05:26
@robber-fly: én is olyan élesztőport használok, amit nem fontos felfuttatni. A dagasztómat mindenesetre már kinyírtam, úh nálam is marad a kézimunka. Hestonnak egyébként van egy jópofa sorozata, amiben angol celebeknek főz egy háromfogásos menüt bizarr recepteket újragondolva a molekuláris gasztronómia alapján (Heston's Feast). Nagy kedvencem a fickó. Nézz bele, ha ráérsz, kint asszem már lement a második évad is, innen nem lehet elindítani. www.channel4.com/programmes/hestons-feasts/episode-guide
52/2 Kilépek a szobaajtón. Az eső halkan kopog a tetőn, Jenny szobájából a napi adag Eastenders dallam elindul. Lemegyek a lépcsőn, ami egyenesen az utcára vezető folyosóra fut, hacsak nem fordulunk vissza 180 fokot a földszintre érve a vaskos esztergált fakorlát ökölnyi…..
konyec75 2011.02.16 10:14:10
konyec75 2011.02.19 08:54:40
@robber-fly: és rókát láttál e már?
Közösségbe mehet! Nem óriási? Tényleg elmentem a Charleston workshopra. Jó, valóban nem tűnik első hallásra különösebben bátor lépésnek, de ha belegondolunk, a potenciális bénázásba, amit egy nulláról induló tánckurzus magában rejt, meg a nagyon is lehetséges…..
Ez is Anglia Tényleg nem akarom ezt hosszú távon csinálni, de hát ez is Anglia: megint autótéma egy nagyon picit. Ma jött velem szemben az utcán, nem egy fiatal, megszállott srác vezeti, olajos kezeslábasban, a kesztyűtartóba készített melóskestyűvel, készen arra,…..
konyec75 2011.01.26 14:46:18
@qkackoko: a kérdőjel lemaradt meg ez :)
Southampton Minap megjártam Southamptont, kizárólagos célom munkavállalásom kihelyezése volt a szürke zónából a hófehérbe. Ehhez első lépésként NI (national insurance) number kell, aztán jön még sok minden más, lényeg, hogy vállalkozó leszek, ami mondjuk az alábbi…..
Oxford A képes beszámoló második részével már az egyetemi városból jelentkezem, ahol öt napig vendégeskedtem Hamvas Gerinél, aki a nejével él itt; Sharmin tanárnő egy főiskolán, a fiatalember pedig az Oxford University hallgatója, egy MBA kurzus erejéig. Egyik délelőtt…..
Suli: Az alábbi képet fogom felhasználni, ha bárki kétségbe vonja, hogy végigszenvedtem a közgáz előadásokat, melyeknek a mai nappal vége. Ezért is ragaszkodott hozzá Kim, hogy Mr. Bibbyvel képet készítsünk, mert ki tudja, mikor látjuk őt újra, és mivel valamiért óriási…..
konyec75 2010.12.09 14:27:24
@robber-fly: már, hogy ott mindenkit Kimnek hívnak és kb. így néznek ki (a nők is). Pl. volt egy Kim nevű pártner, aki számítógépházakat gyártott.
  Kultúrák-népek-szokások #7: Angolok (jó, csak a lakótársak erejéig)A konyhában ma is gazdagabb lettem 2 perc alatt három új információval, melyről eddig nem tudtam, de persze túlzok egy kicsit, valójában mind a három egy tényt erősített bennem, hogy a…..
Ismerjék meg az embert, aki - levelezgetésben kimerülő - harcot indított a híres hamburgeres ellen, mert az megerőszakolja a magyar ábécét. Mártont sérti, hogy a McDonald's CBH-nak nevezi a csirke-bacon-hagyma-szendvicset, pedig a csirke szó cs-vel kezdődik. Engem aztán nem zavarnak…..