Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yonderman

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
      A minap eszembe jutott az egyik párt. Úgy hívják (hívták?), hogy Szabad Demokraták Szövetsége. Egykoron a magyar liberalizmus zászlóvivője volt, most pedig az utolsókat rúgja (lásd a Demszky-ig érő BKV-hullámokat). Konrad Lorenz híres…..
yonderman 2010.02.11 13:45:50
@kombájn:

Te félrezörgő mg.-i csodagép! Hogy nem fordul ki alólad az árpamező! Te kis itt-ragadt Class Dominátor!
Mitől zöld az LMP (Lágyra hangolt Multimutyi Partocska, ahol napozgatnak körúti pol.ficsúrok és "leánkák"? Az lpm azért zöld, mert már volt/van kék, vörös, sárga...
Csatlakozom az előttem szólóhoz: az lmp színtelen,szagtalan, programvázlata zörgő csontvázacska, tagsága vegyessaláta (jelzi ezt, hogy Cserhalmi György szín(váltó)művész megfér(t) ripacs Bakács Settenkedővel, hebegő-hablatyoló Hakiss Elemérrel egy csapatban.
Az lmp pol. píárja is nulla - igaz, ebben a többiek sem jeleskednek.
A maszop pol PR-je Orbán Viktorra (OV) épül s a többi fóbiájára meg félelmére. OV-t lehet szeretni/nem szeretni, de az tény: toronymagasan a többiek fölött áll POL-ban.
A spanyol hidalgó arcszőrzetétől megváló (így arculatcserét hívő s ezáltal feltehetően élete legnagyobb vállalkozását/tettét végrehajtó) Mesterházy A. kb. annyit tud a pol.-ról, a PR-ről, amennyit a Hold hajléktalanjai.
Fasizmusról, Mussoliniről rikácsol, akárcsak Ideológiai Ideges Ildikó nevű cenzor pártelnöke, csak épp fogalma sincs arról, mi az. Pl. hogy ez tip. tört.-i fogalomkör Benitóval együtt s csakis Itáliára érvényes. Az összes többi max. hasonszőrű formáció nem fedhető le a fasizmus szóval. Ezt Sztálinék ötölték ki, mivel pártjukat ők is nemzeti szocialistának mondták (vörösben), ám ez nem konveniált a teuton nemz.szoc.-sal. S persze minden (akkortájt is) bunkó párttitkárnak, komisszárnak, Vö. Hds-be bekorbácsolt kiskatonának könnyebb volt kimondani mindenkire, aki más volt, hogy fasiszta.
No, olvass még utána néhány dolognak, kedves Class Dominátor!...
S ha azt akarod, hogy itt tényleg mélyreható változások következzenek be, legyen teljes számonkérés, felelősségrevonás, IMF-újragombolás stb., akkor szavazz a Fideszre.
Különben düböröghetsz tovább a nagy magyar mezőkön.
yonderman 2010.02.11 13:26:45
@Levéltetű:

Kedves ...tetű!

A Panamában diplomázott (?) bornírt Bajszosra szavazni
= pol. analfabetizmus és merő rosszindulat. Amagyar családok Nagy Jótevője persze nem érti a familiaritás lényegét/jelentőségét, mert ugye nem híve hagyományos közösségi és páros felállásoknak...
Egyébiránt bolsi a javából. Akárcsak a kalapos királyné, a szintúgy bolsi, hazug, haszonleső, korrupt, nepotista, mutyizó magyar mocsárban brekegő (bolsi férjével "díszelgő" kb. úgy, mint Petrasovits Annácska, az örök férjének nevezett bábbal, Tóth Alpárral) D. Ibolyka. Ibi nevéhez méltóan szerény képességekben, önmegtartóztatásban, őszinteségben etc.
Mint ahogy arról már korábban is beszámoltunk, a FIDESZ grandiózus terveket sző a háttérben hatalomra kerülésük esetére. Belső félelmeimtől vezérelve, kapcsolataimat felhasználva igyekszem reálisan bemutatni a ránk váró nehézségeket egy esetleges FIDESZ győzelem…..
Amint Virág et. mondaná: - A... helyzet fokozódik!Válaszolom Pelikán kolléga szavaival: - Tessék mán nem fokozni tovább, hanem megoldani,akár egy huszárvágással. Mivel a hír szent s a vélemény szabad, ennek jegyében irodalmi munkásságom részeként,  véleményem szerint az…..