Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cili55

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gondolom többetekhez is eljutott már a site, de szeretném bemutatni azért én is a nagyközönségnek: jószándékú, a helyzetet némiképp rendezni vágyó emberek csoportja létrehozta a BKV-pótló nevű mozgalmat, honlapot, mely, mint a neve is mutatja, a sztrájk idejére (vagy akár azon…..
cili55 2010.01.18 11:41:21
Macskapcsolat A vízbe fojtott cica 2010.01.13 19:58:00
Talán emlékeznek még a négy évvel ezelőtt minden jó érzésű ember gyomrát felkavaró filmre, címe Álszent volt. Toepler Zoltán rendezte, és a botrány, amit kiváltott, annak volt köszönhető, hogy az egyik jelenetben egy valódi kiscicát belefojtanak a vízbe.A filmet később…..
Macskapcsolat A Macskapcsolat 2009.12.14 13:26:00
 Ez a blog azért született,mert időről-időre egyre kétségbe ejtőbb a kóbor macskák számának növekedése, mostoha körülményeik, és úgy gondolom kevés az, hogy sokan szeretjük őket, tenni kell ez ellen. Természetesen ez az állatka egy nagyon megosztó lény, sokan imádjuk…..
Ez még nyáron történt. Kedvenc étterem a közelben, kellemes, nyáron ki lehet ülni. Vacsora közben észrevettem hogy a mellettem húzódó sövény tövében egy "nem növény" színű folt látható. Közelebbről megfigyeltem és egy egész nagy növésű kandúrka heverészett…..