Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anna*

10 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Webreklám blog Célcsoportok 2010.04.28 09:36:00
Az egyes kampányok tervezésekor kiemelten fontos, hogy meghatározzuk, hogy kinek szól az üzenet, ki a célcsoportunk.A webreklámon található honlap adatlapokon éppen ezért újdonságként szerepelnek az egyes weboldalak korcsoportjai, mely alapján könnyedén célozhatjuk üzenetünket a…..
Megtörtént a sorsolás! Lezárult a nyereményjáték, a nyertes: Tanyi Heni, Salgótarján Nyereménye egy 2 főre szóló, 2 éjszakás, félpanziós ellátás wellness használattal a siófoki Casa Perla**** Konferencia és Wellness Szállodában. Gratulálunk!..
Webreklám blog Csomagajánlatok 2010.03.23 10:49:00
Több oldalon akar egyidőben hirdetni, amelyek egyaránt elérik az Ön által válaszott célcsoportot? Növelni akarja hatékonyságát azzal, hogy egyszerre több weboldalon hirdet? Tekintse meg csomagajánlatainkat, és válassza ki az Önnek megfelelőt kedvezményes áron!Ha Ön…..
Amennyiben az Ön által megadott banner helyen van aktív banner hirdetés, úgy Önnek ezt jeleznie kell felénk és a hirdetők felé. Bejelentkezés után beállíthatja a "Foglalt" státuszt, így a megadott intervallumra nem vásárolható a banner.Azonban a foglalt bannerek…..
Folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetően újdonságokkal találkozhat a www.webreklam.hu oldalon  A legfontosabb változások a Webreklám oldalon: - A médiatulajdonosoknak lehetősége van megadni az adott honlap korcsoportjait, a látogatók összetételét. Ezt a honlap…..
... mert az eszközhasználat emelt ki bennünket az állati sorból, igaz?Ha tudni akarod, szabad-e még a felhasználó neved jópár nemzetközi szolgáltatásban: NameChkHa meg akarod nézni egyszerűen, mennyire jó az oldalak keresőoptimalizálásilag, meg úgy egyébként is: WooRankHa egy…..
Regisztrált felhasználóink számára kedvezményes domain regisztrációt és tárhely lehetőséget biztosítunk. Teljes körű domain ügyintézést nyújtunk, így a jelenleg regisztrálható domain végződéseket gyorsan és egyszerűen regisztráljuk be ügyfeleinknek. Tárhely…..
Onlinemarketing blog Vitatkozni 2010.01.18 15:39:45
Vitatkozni jó. Én legalábbis szeretek. Persze csak akkor, ha értelmes vitát lehet folytatni. Nem vagyok konfliktus-kerülő, legalábbis vitában nem. Ebből aztán néha problémám is támad.Például simán belemegyek olyan helyzetekbe, amiből már valódi konfliktus is kialakul, ráadásul…..
Regisztrálj a WEBREKLÁM oldalon, ajánld ismerőseidnek, és nyerj WELLNESS HÉTVÉGÉT 2 főre a siófoki Casa Perla**** Konferencia és Wellness Szállodába!..
Folyamatos újdonságokkal frissül a webreklam.hu: lehetőség van virtuális számlával való fizetésre is, valamint megjelentünk a közösségi oldalakon (facebook, twitter). December 10-től a fizetési lehetőségek közé bekerült a virtuális számla is, mely egyszerűsíti a…..
Elindult a WEBREKLÁM nemzetközi verziója angol nyelven: www.adswebstore.com 2009. december 10-én elindult a WEBREKLÁM angol verziója, mely elérhető a www.adswebstore.com oldalon. A két oldal funkciói megegyeznek, így minden WEBREKLÁM ügyfélnek lehetősége van az angol…..