Regisztráció Blogot indítok
Adatok
drhummel

5 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dr.Hummel Mikrorostos biogél 2010.01.14 14:07:00
  ..
drhummel 2010.09.22 10:25:47
@Zsuzsa74: Chron-betegség!
Kedves Zsuzsa, mióta a gélt feltaláltam és gyártom, rengeteg chron-beteg fordult hozzám tanácsért.Egy külön fejezetet érdemelne a velük való foglalkozás. Szándékomban van ezt megtenni,de az időm kevés rá. Az a tapasztalatom velük kapcsolatban, hogy nekik még jobban kellene vigyázni arra, hogy ne egyenek finomított, gyorsan felszívódó szénhidrátokat. Cukor,liszt (a teljes kiőrlésű is),burgonya ezektől mind óvakodniok kellene. A gélem abban tud nekik segíteni, hogy a bélfalon lévő gyulladásos gócokat lefedi, védi az irritációtól, ezért enyhítheti a gyulladás okozta fájdalmakat. De ez csak utólagos segítség. Elsősorban az okot kellene megszüntetni, a gabona mentes táplálkozással.
drhummel 2011.01.22 09:54:45
@ila75:
Kedves Ila!
Sajnos a refluxos esetekben nem egyértelműek a gél hatásai. Van, aki nagyon dicséri, de vannak, akik nem, de sokszor, ha ők is újrakezdik jobb lesz. De azt látom, hogy nagyon egyéniek a gélre való válaszok a reflux esetében. Mindenkinek meg kell találnia az egyéni dózisát.
drhummel 2011.01.22 10:01:51
@chrisoliver: Kedves Ági!
Nem a baba táplálkozásával van gond, hanem a tiéddel. A helyes táplálkozásról most indítottam egy cikksorozatot. Látogasd meg a drhummel.hu weblapot és jelentkezz a hírlevelekre. Miután elolvastad, tudni fogod mit egyél és mit ne!
Dr.Hummel Elindult az új honlapom! 2011.01.22 09:39:00
Iratkozz fel a drhummel.hu új honlapomra! Új cikksorozatot és hírleveleket inditottam el az új, saját honlapomon. Bocsássatok meg, ha nem válaszoltam kérdéseitekre, de mióta az új, saját honlapot fejlesztettem, elhanyagoltam ezt. Gyertek át ide: drhummel.hu , mert ez a sajátunk…..
Dr.Hummel Biogél hamisítvány 2010.03.12 10:10:00
Többen kérdezik tőlem, hogy több néven van forgalomban a találmányomon alapuló géles készítmény. Melyik ezek közül az igazi,melyik a hamisítvány? A termék először "Dr.Hummel Mikrorostos Biogél"-ként került forgalomba zárt MLM-rendszerben. Később jött egy…..
drhummel 2010.09.22 10:33:09
@stark03: Eredeti gél!
Jelenleg több néven van forgalomban eredeti gél.Idáig egyetlen hamisítvánnyal találkoztam, annak a fényképét közöltem is ezen az oldalon. Szerencsénk van,még fiatal a termék és csak egyetlen hamisítványa van. Úgyhogy bátran lehet fogyasztani a Primbiotic Gél és a Mikrorostos Gél néven forgalmazott termékeket. Mind eredeti!
drhummel 2010.10.05 15:18:57
@GazRic: Igen, eredeti!
Dr.Hummel Primbiotikum 2010.01.14 14:00:00
..
drhummel 2010.06.22 09:48:01
@zsuzsacska: Kedves Zsuzsacska!
Próbálkozzon kevesebb géllel, például, ne evőkanállal, hanem kiskanállal vegyen be legalább egy hétig.
drhummel 2010.09.22 10:47:56
@esztererzsebet:
Mindkét terméket fogyasztása ugyanolyan hatékony lesz az ön számára. Tehát, mindkettőt ajánlom!
Miért kell a rostos táplálkozás és milyen rostokat fogyasszunk? Hogy miért kellenek a rostok? A normális széklet 75%-a víz. De ez a nagy mennyiségű víz nem folyik ki a székletből, hanem kötött formában ott marad. Hasonló a helyzet, mint a kocsonyában. A kocsonyából sem folyik…..
A mikrobiális cellulózból készült gélek glutén- illetve gliadinmentesek! Mi lehet annak az oka annak, hogy legtöbb emésztési problémával küszködő dicséri a mikrobiális cellulózból készült géleket ?   A gabona magvak sikérjét gluténnek hívják, a gluténben (vagyis…..
Ha megköti a vizet, a nem kívánatos salakanyagokat, akkor megköti-e vitaminokat is a gélben lévő mikrorostok? Jogos a kérdés! Megköti a vitaminokat is, de nem úgy, hogy el sem engedi őket. A mikrorostos gél nem erősen köti az anyagokat magához, a kötés egy laza kötés, mely…..
A primbiotikus gél nagyon lazán köti meg a vizet, ami azt jelenti, hogy könnyen leadhatja bárhol, és mire a vastagbélbe jutna már sokat elveszített a gél. Ha nagyon régóta szorulásunk van, akkor a béltartalom sűrű és kitölti a bélfal közeli területet. Ahhoz, hogy ebbe a sűrű…..
Kétféle puffadás van, az egyik élettanilag jó, a másik nem. Az a puffadás, amitől gázok formájában naponta könnyedén megszabadulunk, az fiziológiás, az természetes.  Megvizsgálták nagyobb népességen, hogy az átlagos napi "pukkok" száma: 32. Lehet ennél több…..
drhummel 2010.03.28 19:17:29
@Dr. Kward:
Az ételintolerancia kérdésére egy bejegyzéssel válaszoltam, hátha többeket is érdekel.
Melyek az egészséges bélflóra feltételei? Az egészséges bélflórának 3 fontos feltétele van:      1. Legyen kellő számú szaharolízist végző, jó, mikroorganizmus a vastagbélben.             Pótlása:…..
drhummel 2010.03.18 09:02:43
@olga59: Kedves Olga!
A primbiotikum szedését elsősorban azért javaslom, mert a rostos táplálkozásunk nem kielégítő. A mai ember kevés rostos táplálékot eszik. Ennek több kellemetlen következménye van. Az élelmi rostjaink legtöbbje vizet köt magához, és ennek a megkötött viznek van létfontosságú szerepe az emésztőrendszerünkben. Ez a hidratált víz szükséges az emésztési folyamatokhoz, a bélcsatorna tisztántartásához, méregtelenítéséhez, a béltartalom tovahaladásához, a bélflóra vizes táplálásához, áttételesen a perisztaltikához és az immunrendszer zavartalan működéséhez. Leht, hogy még néhány dolgot ki is hagytam a felsorolásból. Ha a felsorolt dolgok jól működnek, akkor egészségesnek mondhatjuk magunkat, ha nem betegnek érezzük magunkat.

A kérdésére tehát egyszerű a válasz: primbiotikumra mindig szükség van, amíg kevés zöldséget és gyümölcsöt fogyasztunk. Lehet viszont kúraszerűen is fogyasztani, például a méregtelenítések időszakában, ekkor feltétlen ajánlom a napi három evőkanál bevételét étkezés előtt félórával.

A legelső géles méregtelenítésnél ajánlok egy legalább négy flakonos kúrát.

Üdvözlettel,
Dr.Hummel Zoltán