Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szamvan

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Brüsszelben arra kiváncsiak, hogy egyenlő bánásmódot élveznek-e a külföldi vállalatok a válságadó terén, és hogy összhangban van-e a médiatörvény az uniós joggal. Napokon belül kész a médiatörvény angol fordítása, a jogszabály és az alapjogi charta…..
szamvan 2011.01.03 05:51:19
Mindenki ismeri az otthonszülés bírósági eljárás alatt álló pápanőjét, aki Birkenstock-szandálos szektája élén azt próbálja elfogadtatni a hatóságokkal, hogy a nők önrendelkezési jogának része életveszélynek kitenni a megszülető gyereküket. Gollam Ágnes - a név…..
Félrefordítások A Ponzi-csaló 2010.01.27 22:58:53
MTI. Pedig már volt. Vajk kibukott: http://index.hu/gazdasag/vilag/2010/01/27/szaz_evet_kaphat_az_ujabb_ponzi-csalo/Ponzi-csalo, erted?nem tudok mit irni, agyam megallt. Egy kicsit én is, meg amiatt is, hogy ma egy fél sor híján már megírt posztom lett a blogmotor áldozata délután.…..
szamvan 2010.01.27 23:29:06
en.wikipedia.org/wiki/Ponzi_scheme
In a Ponzi scheme, the schemer acts as a "hub" for the victims, interacting with all of them directly. In a pyramid scheme, those who recruit additional participants benefit directly. (In fact, failure to recruit typically means no investment return.)

nem fölösleges különbséget tenni imo.
Félrefordítások Olasz kérdés 2010.01.10 12:27:00
Rilla B az olaszos címkék számát gyarapítja (és egyúttal elérte az RJB-státuszt, gratula!):Ezúttal az olasz címke alatt szereplő bejegyzések számát szeretném emelni, feltéve, hogy az alábbi nem szerepelt már valamilyen más téma alatt. Nem kimondottan félrefordítások, de…..