Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lehetmas 678

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma reggeltől a Hunyadi téren Kaszics Bálint jelölt társammal vártuk az ajánló szelvényeket a piac bejáratánál. Hátunk mögött az LMP vidéki kollegái által összeállított "Vidéken akarunk élni!" programjára sokan voltak kíváncsiak. A legelső és…..
lehetmas 678 2010.02.21 14:15:01
@dzsuhesz:
pénzünk az nincs bőven, ezért gyűjtjük még mindig a kopogtatócédulát és még fogunk egy darabig ...

és a kopogtatócédulás rendszerben jelenleg csak az elmélet az, hogy a népszerűség és hitelesség egyenesen arányos a begyűjtött cetlik számával ... a brutális valóság pedig az, hogy a fizetett aktivisták száma és a korábbról (nem igazán legálisan) elmentett címjegyzék az, ami a legnagyobb százalékban magyarázza a cetligyűjtésben eddig elért számokat ...
Lokális Klímaváltozás: blog ajánló ... Csiba Kata írásával "A globális éghajlatváltozás lényegével és fogalmaival a hazai lakosság tisztában van, azonban az emberek döntő többsége ezt természeti veszélynek tekinti, a sokkal inkább húsba vágó gazdasági és…..
Licit a Parlament előtt  A DeBokratikus Kartell Politikai Újrahasznosító szervezésében   LMP demo   „Végy egy lejárt szavatosságú közgazdászt, adj hozzá két egymást korábban mélységesen utáló pártot, pár befolyásos szponzort és nevezd el Demokratikus…..