Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csak aiz igazat ird

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azurák Csaba egyenesen beleütötte a magas labdákat Orbán Viktor arcába. De miért vállal be Orbán Viktor egy huszonötperces beszélgetést, ha egyetlen lehetősége, hogy fájdalmasan látványos módon kerülje az érdemi válaszokat? Főként miközben világosan látszik, társadalmi…..
csak aiz igazat ird 2010.02.10 15:09:49
@idelle: Milye? örökös miniszterelnöke?
majd akkor hinnék neki ha miközben veri a nyálát és a feszültséget szitja az országban a többi képviselővel együtt nem vennének fel 4 és fél milliárdot költségtéritésre 4 év alatt
Ajjaj, nem akarom, hogy mindent elborítson a politika, még a végén az összes ifjúszoci kikér magának valamit a bögréért, de most ezzel azt hiszem, muszáj egy kicsit foglalkozni: zöldbank. Az Indexen olvastam először, hogy a Fidesz elnöke kormányra kerülése esetén létrehozna egy…..
A lenti sztori főszereplője egy kulturáltan átszórakozott éjszaka utána kórházban köt ki, ahol ellátják, majd hazaindul. A városban tombol a sztrájk, de a metró szerencsére jár, ám a biztonsági őr nem engedi felszállni, szerinte ilyen állapotban csak a felszíni közlekedést…..