Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Plavka http://www.angoltanitas-forditas.hu

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tessék itt mesélni a kommentek között, hogy hogy sikerült! Hogy sikerült, milyen volt, hány kilót fogytatok? Ne feledjétek, csak az vesz részt a Sarkadi Károly (http://egeszseg-masszor.hu/) által felajánlott ingyenes masszázsért zajló küzdelemben, aki az elején is, és…..
FONTOS! Szerdáig (2009. 01. 20) lehet csatlakozni mostani fogyiversenyhez a nyereményért: egy fantasztikus kényeztető masszázsért egy profi maszőrtől.Méghozzá úgy, ha ennek a bejegyzésnek a végén megadod a jelenlegi súlyodat, méreteidet!Ha pedig már jelentkeztél, most írd…..
1. Kérlek mesélj magadról néhány szóban! Milyen élethelyzetből vágtál bele a fogyókúrába? Hány éves vagy? Hány gyereked van?Miért híztál meg? Voltál már nehezebb is, esetleg régóta fogyókúrázol? Hány kiló voltál amikor fogyni kezdtél?Mi volt az az ok, amiért…..
Plavka http://www.angoltanitas-forditas.hu 2010.01.21 17:56:50
@dundolka: Szia! az oldal címe: www.fitday.com de tényleg jól kell hozzá tudni angolul.
Plavka http://www.angoltanitas-forditas.hu 2010.01.28 00:37:55
@Zsú - Csodanő: A PTE-n tanítom az orvostanhallgatókat angolra.

A "vékonyabb.mint önmagam" érzést nem ismerem, viszont látom magam 60 kilósan, igaz "segítséggel", mert elővettem a régi képeimet.nekem inkább az a problémám, hogy soványabbnak gondolom magam, mint amilyen vagyok.

A mozgás nagyon nyögve nyelősen megy, pontosabban az elkezdése megy nehezen. Ha egyszer rászántam magam, akkor az első percek után könnyű. és jól is esik, így nem tudom, hogy mit majrézok valahányszor hozzákészülök.

Amúgy újra felelvenítettem a blogomat, a különböző paramétereimet odaírtam.

Blog címe: egjenazsir.blogspot.com
Plavka http://www.angoltanitas-forditas.hu 2010.01.30 23:45:46
@warnew: Elárulnád az oldal nevét? Néha elegem tud lenni a mértékegység átváltásokból