Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ember2010

2 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
a magyarok Istene a zsidó sátán 2010.07.21 21:23:00
 Nem vagyok keresztény,nem vagyok zsidó.Magyar vagyok, élniakaró és tudó! Miért éppen a zsidók? Miért éppen a magyarok? Miért éppen itt? Miért éppen most? Röviden összefoglalva: mi magyarok, szkíta ősök utódai vagyunk. Ahogy Arany János írja:Hunor, Magor…..
 Ha fenyeget a sátán,megszólal a sámán! Magyar sámán vagyok. A feladatom, hogy figyelmeztessem a magyarokat egy közelgő veszélyre, s elmondjam a megoldást.Sámán azt jeleti: tudó. Bárki lehet sámán, aki tudja az igazságot, s aki sámánnak érzi magát. Az…..
Antiszemitizmus az egyházakbanNaivitásom végtelen. Nem kellene, mégis még mindig megdöbbenek az olyan sztorikon, amilyet a minap olvastam Budapest talán legnépszerűbb katolikus papjának, Pál Feri atyának újdonsült könyvében. Pál Feri szép szál ember, karakán, férfias arcél,…..
Belsőség Bunkóbbak a nők? 2010.01.27 06:51:00
  Csak a tendencia szomorít el. Ha tíz sofőr nem enged át, abból nyolc biztosan nő. Vélemények azonos című írásunkról...
Tudtad? Szükség van-e MTV-re? 2010.01.22 07:19:00
Komolyan kérdezem.   Van egy állami tulajdonú televíziónk, mely két csatornán sugároz, plusz még ott van a Duna TV is. Ezek bizony mind a mi adóinkból élnek. Az MTV gyakorlatilag elfekvőként működik, jóval többen dolgoznak ott, mint a két nagy kereskedelmiben összesen, és…..