Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Misumi

25 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon sok minden történt velem az elmúlt 3 hónapban...Változások emberileg, barátilag, érzelmileg...Sokszor az ember úgy gondolja nem elég jó valakinek és többet akar teljesíteni, hogy lássa az a bizonyos valaki, hogy igenis képes vagy rá. Sajnos én még erre nem vagyok képes....…..
Nemtudok túl sokat írni, hisz semmi olyan nem történt velem.....Nagyon rosszul esett mikor az egyik barátnőmnél észrevettük, hogy cseppetsem boldog, de mikor rákérdeztünk a dologra mindig kitalált mást, aztán meg hátunk mögött elhordott mindennek. Rákérdeztünk egyik napon mikor…..
  Igen elkezdődött a vakáció, de nem nyári idővel :S Jó voltak jó napok, de megint visszatért az eső és ez nem jó. Imádom az esőt, amikor esik szinte mindig kint vagyok és élvezem, de ilyenkor már nem örülök neki :S. A "nyaram" egyenlőre jól kezdődik…..
A legjobb barátaid azok, akik megértenek akkor is, ha nem mondasz semmit, akik egy órát is várnak mikor te annyit mondtál: 'várj egy percet' és azok, akik melletted maradnak mikor azt mondod: hagyjatok egyedül.. Ez a bejegyzés a barátaimról fog szólni hisz különösebb dolog…..
  Furi cím tudom, csak most ehhez volt kedvem. Nagyon jó érzés, hogy Facebookon megtaláltak olyan emberek akik szintén japán mániások mint én, vagy én jelöltem be őket :D.  Vége ennek a tanévnek is vége lassan, és nagyon úgy néz ki hogy nem bukom meg semmiből hála…..
 Eléggé furcsa címet adtam ennek a bejegyzésnek, de ilyen érzelmeim vannak. Nemtudtam elmenni a Sakura-Conra és inkább nem is gondolok rá, mert legszivesebben sírva fakadnék. Fanni kifizette volna a belépőt, ha anya nem kezdi el a szarságait és elengedett volna, de nem így…..
 Végre megkaptam a laptopomat és örülök neki, másfél nap alatt rájöttem hogyan kell kezelni a legújabb windows 7 ultimate programot, de sikerült megbírkoztam vele. Meghát nemsokára itt a Sakura-Con, hogy pontosítsak most hétvégén és még nem kaptam rá pénzt..nemhiszem hogy…..
Igen rég írtam már, de rengeteget tanulok, pedig nem is érettségizek:S Igen voltam az LM.C koncerten a mai napig a hatása alatt vagyok pedig pont egy hete volt!!!! Imádom őket Maya és Aiji cukik de nagyon! Meg ma kaptam végre egy új laptopot már nagyon szükségem volt rá, igaz csak…..
Nemsokára tényleg itt van az április és tényleg úgy érzem a titok nagyon sokat segít nekem. :), minden értelemben, hogy miként értem ezt? Nos kezdjük a legelejénél, nagyon jóban vagyok végre a többi osztálytársammal és vannak nagyon közeli barátnőim is akiket eddig szó…..
Igen lassan bolondok napja van, de nekem inkább hete:D. A pár elmúlt napban elég sok minden történt velem, nem is gondoltam volna. Kezdjük ott, hogy múlthéten voltunk a rokonoknál pont pénteken jókor jött(!) és visszafelé legalább kirándultunk Regéc és Boldogkő …..
Sok minden történt velem az elmúlt napokban..igen nem írtam nem sajnálkozom ez van :S.Végre anyum is megkapta a neki járó pénzt így elmentünk vásárolni..kapott a kutyusom egy szép ruhát kaját, meg kaptam két cipőt meg egy felsőt ideje volt már. Azon kívül az elmúlt napokban…..
Nagyon sok dolgom volt, ezért nem írtam, de nem fogok mindig magyarázkodni, hogy őszinte legyek néha eléggé szértszórt vagyok, ezért kimennek a dolgok a fejemből. Nagyon jól indul viszont a márciusom és tudom, hogy szinte az egész évem jól indult, tehát ez egy nagyszerű év lesz…..
Nagyon sajnálom hogy 21 napja nem írtam, őszinte leszek kicsit elfelejtettem a tanulás mellett és az idegesség mellett nagyon nehéz, de ezentúl mindennap frissítek (ha az erőm engedi). Ráadásul napokig gondolkoztam, hogy mi a e-mailem mert a laptomon beadta a kulcsot úgyhogy anyum…..
Bocsánat, hogy nem írtam, csak kellett tanulni (nem eleget)!Röviden ezalatt a hat nap alatt semmi egetrengető dolog nem történt velem. Ma voltam szoláriumban, nem nagyon voltam ennek a híve, de télen fakulok és most mentem kb. elöszőr ebben az évben, de jó mert rögtön megfogott.…..
JuSt a LittLe GirL Kedd és Szerda 2010.02.03 20:52:00
Nos a keddünk se úgy indul ahogy kellett volna...eléggé rázóköves úton haladtunk(mármint az osztály lány tagjai), ugyanis folytatódott a szarkeverés és még folytak más események is, francia óra is elég izgalmas volt a lányoknak hát még ami utána következett, kiderül, hogy…..
Nos ez a hét nem pont úgy indult ahogy szerettem volna.Kibujt a szög a zsákból és végre mindenki megtudott mindent...bővebben kiderült, hogy azta bejegyzést nem is annak írták akiknek valóban, hanem nekünk, de mégse nekünk hanem csak a zenére írták(tudom érthetetlen de röviden…..
Nos, holnaptól új hónap kezdődik és új változások jönnek. Mégjobban össze kell szednem magam, hiszen tanulni kell, mert nem akarok semmiből megbukni és alig akarok kettest évvégén. Meg szeretnék februárban elmenni vásárolni jó lenne már beszerezni jó pár cuccot és még a…..
Ma semmi komoly nem történt velem, azon kívül, hogy nem írtunk semmiből (majd jövőhéten pff), de viszont a holnaptól egy kicsit félek, ugyanis valószínűleg holnap felhívom a barátnőmet, hogy elmenjek a polómért. Remélem zökkenőmentesen fog menni, felhívom megbeszéljük…..
JuSt a LittLe GirL Álom.net..... 2010.01.28 19:48:00
Mikor elöszőr láttam ezt a filmet, akkor azt mondtam, hogy ez tipikus plázás film..és valami szar. De mikor másodszorra láttam, nem a tévében, akkor rájöttem, hogy a filmnek valójában nagyon sok elmondani valója van. Például az első, hogy az első benyomás mindig fontos ahogy ezt…..
 Igen szinte minden elkezdődő hetemre mondhatom ezt, hogy jól induló hét, hiszen amióta a titkot ismerem és használom azóta minden hetem csodálatos.Ráaudásul ma kaptam 5-öst gépírásból és a matek dogám (amire nem tanultam) az is 3-as lett, tehát már a törire is figyelnem…..
Komolyabban ezen a hétvégén semmi komoly nem történt, ami eget rengetne számomra..igaz jól telt annyiból, hogy egyedül voltam gondolkodtam egy két dolgon, és rájöttem, hogy kell vennem új sminkkészletet, meg pár ruhát, hogy azért a koromhoz képest nézzek ki. Lehet, hogy…..
 Nos sajnálom, hogy nem írtam szerdán és csütörtökön így pótolom ma. Szerdán voltam a Szépművészeti Múzeumban a reneszánsz kiállításon. Nos nagyon jó volt, csak néhány ember elcseszte azt a napot, jött velem a nővérem is és sajnált, hogy vannak ilyen emberek is az…..
A titok...egy könyv, mely az egész életemet megváltoztatta és újra és újra elolvasom, vagy csak bele-bele olvasok amikor érzem, hogy szükségem van rá. Régebben én is hülyeségnek tartottam, hogy az ember még a leghülyébb helyzetben is optimista és mindig csak egy valamiről…..
Ez a hét remekül indult!Végre eljutottam odáig, hogy végleg megbízom azokban az emberekben akikben tényleg megtaláltam a barátot.Ma végre azt hittem, hogy remek estém lesz, de megint megtalált az a személy akinek büszkeségének határa a csillagos ég...mindegy nem fogja elvenni a…..
Nos elsőnek furcsa lehet a bejegyzésem címe, de igen új ember lettem, megváltoztam magam miatt a barátaim és családom miatt, de az emlékek megmaradtak.Hogy mért változtam meg?Jó kérdés, magam sem tudom még a választ teljesen, de annyiban biztos leheteg, hogy a változást nem csak…..