Regisztráció Blogot indítok
Adatok
white wizard

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rengeteg kutatás-fejlesztési fázisban lévő koncepció látott már napvilágot a környezetet károsító, és egyre inkább kifogyóban lévő fosszilis energiahordozók (olaj, szén, földgáz) dominanciájának csökkentésére. Az egyik ilyen ígéretes koncepció a Solar Roadways, ami az…..
Meg lehet nyugodni, a válasz egyértelműen nem, Schiffer András nem náci. Ahhoz ugyanis, hogy valakit nácinak lehessen tekinteni, ahhoz folyamatosan, konzekvensen kéne képviselnie a nácizmus (rendes nevén: nemzeti szocializmus) eszméjét. Előtte azért tisztázzuk is, mi is az a…..
Szerintem nem létezik olyan ember az országban, aki ne ismerné a malacpersely lényegét. A szüleink mindig a legjobbat akarták nekünk. Ezt a legjobbat pedig az anyagi stabilitásban (is) meghatározták, aminek legfontosabb feltétele az általános magyar felfogás szerint az, ha megtanulunk…..
white wizard 2014.03.09 08:18:38
@Szarvas Norbert: Akkor tanulj belole es alkalmazkodj.
Most ismét vendégbloggerünk, Andrássy Gábor írását olvashatjátok, aki most egy képes poszttal jelentkezett. Aki olvasta a Televíziózás a Harmadik Birodalomban című cikkét, már tudja, hogy ért a tévékhez. Nem kicsit... Közhely, hogy Kubában megállt az idő. Mindenki látott már száz képet a…..
A túlzsúfolt viktoriánus város gondjait megoldandó a brit honatyák úgy döntöttek, megépítik a világ első földalatti vasútját. Az építkezés során három fontos vasúti csomópontot – Paddington Stationt, King's Crosst és a Farringdon Streetet – kötöttek össze. Az építés az úgynevezett "cut & cover"…..
white wizard 2014.02.20 21:20:46
@Kovács Ferenc 14: Hát a négyes metro után magyarként inkább kussolnék.
Több ember megsérült amikor az orosz rendőrség és az önkéntes kozák járőrök Szocsiban erőszakkal szétverték a Pussy Riot zenekar legújabb happeningjét - twittelte ki nemrég Pjotr Verzilov, a zenekar szóvivője. A kozák önkéntesek gumibottal, viperával verték a lányokat,…..
white wizard 2014.02.19 18:40:15
Eltűnt a magyar infláció és növekedésben jócskán lehagytuk a régiót. Jelentett a KSH, mutatjuk a számokat. A KSH mai közlése szerint tavaly januárhoz viszonyítva a fogyasztói árak nem változtak, vagyis 0 százalék volt az infláció. A statisztikai hivatal szerint az energiaárak…..
white wizard 2014.02.14 21:01:29
1941. Megviselt német mentőkocsi valahol a Dnyeper mentén...
white wizard 2014.02.13 19:45:57
@Kovács Ferenc 14: Valoban eliteltek de nem vittek munkataborba.Vigyaztak ra min t a himestojasra.Alig masfel ev utan szabadult. en.wikipedia.org/wiki/Mathias_Rust
Az embereknek az időhöz való viszonya a 19. század folyamán alapjaiban változott meg. Az óra diktatúrája alatt élő mai ember szemében a hagyományos társadalom életritmusa felfoghatatlanul lassú, időbeosztása pedig ésszerűtlenül pazarló volt.   Az életszakaszok allegorikus ábrázolása évszázadokon…..
  Ha van egyszerű alapanyag, ami valóságos hollywoodi karriert futott be, akkor az a bab. Pedig nem is olyan régen még a szegény ember gesztenyéjének nevezték, és a 20. század első felében is a legolcsóbb, leghétköznapibb eledelnek számított. Nagyanyáink receptes könyveiben…..
Libertarian Hazaszeretet 2014.01.06 00:00:00
Ha már mindannyiunk kedvenc Jancsija – Államelnök Úr – áradozott egy jót a hazaszeretetről, akár fordíthatnánk arra is néhány szót, mit is értünk ez alatt a az emelkedetten hangzó, patetikus, de valójában rendkívül üres, sőt, jelen értelmezésében igencsak visszataszító fogalmon. A hazaszeretet – a…..
Javasolnék egy kollektív újévi fogadalmat: 2014 szilveszteréig, vagyis mostantól számítva háromszázhatvanegynéhány nap alatt érjük el, hogy tiltsák be a szilveszteri petárdázást Magyarországon. Betiltás alatt azt értem, hogy végre valóban és határozottan kriminalizálják…..
white wizard 2014.01.01 13:28:55
@álfirkász: Balkán?Csak magyarországon tilos te hulye.A kutyaimnak koszi semmi baja.Egy estet kibirhattok puhapocsuek/hiszterikák.Ha nem tetszik bujj el egy barlangba.
white wizard 2014.01.01 13:36:47
@álfirkász: Nem csak gondoltam trollkodok egyet igy ebéd után :P.Jol esett.
A kálváriám, még 2010 elején kezdődött.Kis pékség, egyedül dolgoztam. Hajnali órákban mellék helységbe kellett mennem, amit csak lifttel lehetett elérni.   Lift nyitott ajtóval áll, és az alja kb 20 cm-el lejjebb volt, és én belezuhantam. Lában dagadt, nagyon fájt, de…..
Már az űrből is jól láthatók a kínai gazdasági növekedés eredményei. A szmogot a NASA egyik műholdja szúrta ki, a képet a Napi Gazdaság hozta le. Az ország legfiatalabb tüdőrákosa 8 éves, de a kínai állami média igyekszik megismertetni a lakossággal a szmog napos oldalát…..
white wizard 2013.12.21 17:46:29
ADrenalin Kukába a DM-mel! 2013.10.31 12:14:35
Végre valaki felismerte, sőt okosan kihasználta a tényt, miszerint a reklámlevelek nagy része a kukában végzi. Ennek az illatosító kendőnek a DM-jében épp erre kérik az olvasót: dobja ki a levelet, cserébe üde illatot kap a konyhájába... ..