Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Morca

7 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tévében jelenleg látható legjobb paródiaműsor, az X-Faktor újabb élő adása ismát felhőtlen szórakozást ígér, ki ne hagyja senki, aki szeret röhögni más nyomorúságán. Vajon hány hangot talál el Jmmy fia Krisztián? Hányszor mondják azt a minősíthetetlen foskazán…..
Augusztus 20-án feldobtuk magunknak a témát: nekünk a magyar? Pár napra rá a mikrobloggereket kérdeztük meg, mit jelent számukra a magyarság. A napokban október 23-ra készülünk: annak idején, '56 forradalma előtt irodalmárok hallatták egyre erősebben hangjukat a közéletben.…..
Morca 2012.10.19 09:52:52
Gyerekszoba World's Best Father 2012.09.24 14:17:00
Mi történik, ha az ember fia közel a negyvenhez egyszerre lesz apa és egy digitális fotómasina boldog tulajdonosa? Kis kreativitással és egy nagy adag humorérzékkel megfűszerezve keresztezi a két dolgot, és nem kis önirónia mentén dokumentálja saját és lánya életének közös…..
Emma-trilógia, Angyalos ház, Virágszál, Lotti öröksége, Rozmaring, A német lány…. és nemsokára Adél és Alíz. Ezek a címek ismerősek lehetnek azoknak az olvasóknak, akik tartottak valaha is kezükben Fábián Janka könyvet.  Ha nem, akkor szerintem érdemes megismerniük a…..
Megújult a közmédia arculata, a dolgozók is már megkapták a kis tollat, jegyzettömböt az új logókkal. Az új arculat sokaknak nem tetszett, néhányaknak igen, ez utóbbit bizonyítja is (önmagának) az MTVA néhány nézői levéllel. Ugyanakkor az új logók és imázsfilmek – vagy…..
A brit főváros kis túlzással kong az ürességtől, ha azt mondjuk, az olimpia nem teljesíti az előzetes kereskedelmi várakozásokat, akkor nagyon finoman fogalmazunk. Van, ahol 50 éve nem volt ilyen rossz turistaszezon. Kétharmadával kevesebb turista érkezett Londonba az idei…..
A fiú, aki miatt ma meghatódtunk. Szilágyi Áron, aki huszonkét esztendősen elhozta az első aranyunkat az olimpiáról - kard egyesben. Csodálatos, hogy így "kiszúrt" a világgal.  Mutatunk néhány képet, melyet Oleg Borisuk készített korábban róla a Stílus magazinnak. A fotós,…..
Egyre többen osztják azt a nézetet, hogy az igazi profi prostitúció nem is a szemétégetőnél, a 10-es úton, a lányosházakban vagy akár Dubajon zajlik - hanem civilizált, társadalmilag is támadhatatlan mintacsaládokban: legyen az lakótelepen, polgári lakásban vagy…..
Morca 2011.10.18 10:10:50
@vészmadár (pica pica):

köszönöm néked, hogy rávilgítottál a fogalomra, s méghozzá ily frappánsan. akkor tán világíts rá kérlek arra is, mert tényleg érdekel, hogy ezek a szegény, szegény becsapott férfiak miért nem találtak maguknak másmilyen nőt? oh jaj,csak nem az időhiány volt az oka? kérdem én,aki kétszer is a szegény, átlagost csíptem meg és szültem nekik x gyerekeket, és nyújtok úgymond szolgáltatásokat a mosogatástól az orálisig...mondjuk utóbbit legalább szívesen teszem, de mosogatni spec. utálok
Bár a tévénézéssel pár éve hadilábon állok, s igen ritka pillanatok egyike az, amikor le is ülök elé, mégis, amikor Hencsi levelét megkaptam, az egyik chips reklám ugrott be elsőnek, amiben egy idős férfi elmélkedik, miszerint „Kár, hogy régi jó dolgokból nem maradt…..
Gyerekszoba Jeges mókák 2011.01.21 08:14:00
Úgy hallottam, hétvégén megint jön a hideg, zimankó, hó meg fagy. Aminek egyfelől nem örülök, nehezen viselem már a telet, pedig még mennyi van belőle hátra. Másfelől azért ebben az időben is találhatunk magunknak jó kis elfoglaltságot. Készíthetünk hókunyhót, vagy…..
A Mokka csudás interjút készített házi celebével, amiben Kiszel megpedzette, hogy bár az emberek szegényebbek lennének Magyarországon, ha nem ő nem adná ki minden évben a naptárját, úgy érzi, a csúcson kell abbahagyni. A videó minden pillanata nemzeti kincs. ..
Gyerekszoba Keresd az állatot! 2010.12.20 18:02:00
Bár nem gyerek használja a képen a bögrét, nekem mégis rögtön az jutott eszembe, hogy a kölkök mennyire örülnének neki, ha a reggeli kakaójukat ilyenből ihatnák. Mert milyen izgalmas is lenne - első alkalommal legalábbis -, hogy kibukkan a kakaó alól egy maci, róka, vagy épp…..
w Az irodalom visszavág 2010.12.09 08:15:00
Ha mostanában emberekkel találkozom, vagy akár csak felveszem a telefonomat, nem úszom meg, hogy el ne hangozzon: jaj, szegénykém, mi lesz most veled, hogy médiatörvény? A kérdés persze jogos. Magyarországon kialakult, és ma még éppen jelentős hadállásokkal bír az a fajta…..
Hajtűkanyar A szerelem végén 2010.05.09 21:03:00
 Nem sok ilyet látni ezen a környéken. A combja hossza amúgy is mindig évődés tárgya volt közöttük: állítólag centire kétszer is körbe érné János nyakát. Sok jó lábú nőt látott, de az övé valahogy más. Úgy csatlakozik a medencéhez, olyan ívekkel, völgyekkel,…..
Hajtűkanyar Utolsó tánc 2010.05.09 21:02:00
 Szóval, van ez a csaj. A fickó először nem veszi észre, vagy csak úgy tesz, kerülgetik egymást a szemükkel, hogy a csaj pont ránéz, amikor a pasi nem és fordítva. Egy idő után már valahogy síkideg vagy, meddig lehet húzni az időt egy szimpla szemezéssel. A pasi persze…..
 Felhívom a mamát. Jó hosszan hagyja csörögni, nyilván megint a befőttekkel szöszmötöl a kamrapolcok között. Szilvalekvárok legalul, meggyek középen, barackok a másodikon. És birsalmasajtok a tetőtérben. Csak áll, áll és nézi őket. Jaj, ugye nem indult forrásnak a…..
A kietlen kilencvenes években nagyon rá voltam kattanva az Elveszett gyerekek városa c. filmre. Mert hogy francia, meg olyan nagyon előzménye a sok évre rá született Amelie-nek. Mondjuk, mivel uaz. a rendező, nem nagy kaland... De ez a hol kiélezett, hol igen tompa és nagyon színes,…..
Ezt a kérdést Péterffy Borcsa tette fel szombaton este a FeZen-ben, ott volt lemezbemutató koncertjük ugyanis. Az Esti Kornél izzította a népet, baromi jól, azt is mondhatnám, hogy ha nem lennék tősgyökeres és elkötelezett hetero, magam is bemelegedtem volna, főképp, hogy láttam az…..
Ez az a sztori, amit még a guglin keresve sem találtam, tehát az ismerős, akivel történt, asszem történelmet ír.Szóval, történt a minap, hogy az ismerős (férfiú) kissé elhajlott az éjszaka. Sör és viszki voltak az ő társai egész éjjel, valahogy aztán csak hazakászmálódott…..
...aki esetleg azt mondja, azért vagyok itt, hogy mindenbe beledumáljak, az a mélyvénás valóság közelében settenkedik. Minekutána jó pár éve itt rontom a levegőt, Közép-Nyugat-Dunántúl e kedves kisvárosában, erre egyenesen feljogosítva érzem magam.Ma nem sok minden történt.…..