Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bogyesz84

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mai Égéstér-adásunk kommentposztja.Direktlink a letöltéshez...
Egy navigátor nevét kérem. A navigátorok úgyis egy halott sport méltatlanul elfeledett hősei. Az én navigátorom is halott. A márka, amivel akkor versenyzett, szintén halott volt még nem is olyan régen. Vagyis illik legalább egy kicsit elrévedni a múltban annak, aki meg szeretné…..
bogyesz84 2013.12.22 21:35:10
@Dr. Kókány - motorkerékpár és autó specialista: monnyonle! MOSTAZONNAL!

Ha csak egy ütemet késik, repülnek, ha rosszul ír fel valamit, repülnek, ha kettőt lapoz véletlenül, majd egyet vissza, repülnek. Valójában egy kibaszott csapatmunkáról van szó. Sőt a csapatmunkát ezzel lehet a legjobban prezentálni. Az irodalmi angolt használó Phil Mills jut eszembe. Alapfokkal is érteni, hogy mit mond.
Pölö egy rekorddöntés:
www.youtube.com/watch?v=jpDSPhECTSA
Antti Kalhola filmjei szokásos sémát követnek, de mindig-mindig van valami mondanivalójuk, a képanyag pedig önmagában is csodálatos. Remek ízlése van, éppen a szirupon innen, de bőven a száraz dokumentumfilmen túl. Ilyen lett ez is, minden idők egyik (bár számomra legnagyobb)…..
Az öreg autónk a mai közlekedésben olyan, mintha egy gramofonra tennénk rá a DVD lemezt. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...