Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gőg és deMagóg népe

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pénteken este feszült egymásnak a két piacvezető kertévé idei nagy durranásnak szánt reality-je, az Összeesküvők és a Való Világ 5. Az RTL Klub ráadásul helyzeti előnnyel indult, hiszen az Alekosz fémjelezte előző évad sikerét meglovagolva már múlt hétfő óta ment a…..
Gőg és deMagóg népe 2011.09.19 19:30:02
@spontan: Ez már megy HetiHetes néven :-)

+

Kint briteknél sem minden BBC tudomány és kultúra ám. BB sokadik évada megy náluk, és a nyári zavargók vajon min nőttek fel?
Charlie Sheen nemhogy nem balhézott a hétvégi Emmy-gálán, de még a Két pasi meg egy kicsiben őt váltó Ashgton Kutcherrel is smúzolt a backstage-ben. Sőt, "régi kategóriájában", a vígjátéksorozatok legjobb férfi főszereplőjének kihirdetésekor (Jim Parsons nyert…..
Gőg és deMagóg népe 2011.09.19 19:27:12
Karl Pilkington egy idióta. Illetve ezt mondja nekünk a műsor címe, meg erősíti az emberben Ricky Gervais és Stephen Merchant, Karl barátai és munkatársai, akikkel együtt a kerekfejű, tipikus angol Pilkington (Manchesterben született, nevelkedett, tanult) sztárrá lett egy podcastnak…..
Gőg és deMagóg népe 2011.09.11 19:41:46
@-Sarq-: Létezik suttyóbb, csak annak a kis országnak a turistáiról nem lehet ilyen filmet forgatni, mert a nép alapjában véve rettentő hipokrita, és látni sem akarja ha negatív képet mutat egy tükör, vagy felvétel róla...:-)
A Hvg.hu-nál folytatja munkáját Tóta W. Árpád, aki augusztus közepén mondott fel az Indexnél. A Kreatív információi szerint ahogy a Blog.hu-nál, a publicista a HVG-nél is blogot ír majd, de azért részt vesz a szerkesztőség munkájában is. Az értesülést Tóta W. Árpád a…..
Gőg és deMagóg népe 2011.09.08 21:23:30
@Bougheau Tschichka: Jó lenne ha ezért távozott volna, hogy új tehetségeknek nyisson utat. De nem ezért távozik.

@Katamori: Wikipedia helyett itt keresgélj sikerrel w.blog.hu/
Subba Banner elhelyezés 2011.09.08 11:47:00
Gőg és deMagóg népe 2011.09.08 21:12:10
@Macibb: + alatta kettővel " Végre kiderül, mivel etetnek minket" :-)
A Winter is Coming blog és az MTV szedett össze pár érdekes/vicces infót az HBO idei sikersorozatáról: az első évadból kulisszatitkaink, a másodikból konkrét infóink vannak. Abban a jelenetben, amiben a Tywin Lannistert alakító Charley Dance egy szarvast nyúz meg és belez ki,…..
A Médiatanács ötszázezer forint bírságot szabott ki az Echo TV 2011. február 11-én sugárzott "Világ-panoráma" című műsora miatt (itt megnézhető), mivel a médiaszolgáltató megsértette az emberi méltóság tiszteletben tartására, valamint a gyűlöletkeltés tilalmára…..
Az RTL Klub azt még mindig nem árulja el, hogy kik lesznek a műsorvezetői a hat év után újraélesztett valóságshow-nak, de az legalább már kiderült, hogy november 20-án, celebekkel rajtol a VV4, és feltehetően napi műsor lesz.Az első fázisban hat celeb költözik be a villába,…..
Kérj tanácsot Lopás és börtön 2010.09.02 17:09:00
 Egy mai hír alaposan felkavarta a kedélyeket. Három, 15 éves diáklány tegnap, az évnyitó után társai heccelésére betért egy belvárosi boltba, és megpróbált ellopni pár bizsut, darabonként „pár ezer forintos” értékben. A biztonsági őr elkapta őket. Felhívta…..
Gőg és deMagóg népe 2010.09.03 12:20:49
@Ezt Nóra mondja::

Nem megalázó? Dehogynem. Iskolában, rokoni, baráti körben mindenki tudja majd. Iskolába hogyan igazolják ezt a három napot?
Ha meg első körrben nem használt a tanfolyam a kamasznak, akkor másodszorra lehet emelni a tétet. A tökéletes szülő meg, kénytelen legyen rájönni hogy nem tökéletes.
( az egész országra ráférne egy ilyen önmagával szembesítés, de tudom mi ettöl vagyunk magyarok..:-( )

Ez így egy gyorséttermikaja-megoldás csupán, tüneti kezelés.