Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RoKK

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       „Ha valaki velem van, az azért legyen, mert szeret, ne pedig azért, mert valami régi sérelmet le akar tudni” - Amikor új kapcsolatba vág valaki, nem tudja levetkőzni a korábbi tapasztalatokat. Levélírónk nem pszichológus, csak szeretne megérteni dolgokat, hogy legközelebb már…..
RoKK 2024.04.15 09:23:21
                       Egy felszínesen induló, nem sokat ígérő randinak is lehet pozitív kifutása. Posztolónk megismert a neten egy látszólag flegma pasit, akivel nem is akart találkozni, de mivel jobb dolga nem akadt, hát belement. Mit veszíthet? ...Vagy mit nyerhet?                          …..
                       „Nem az én hibám, nem én akartam, nem arról volt szó, hogy együtt buliztunk és felhívott magához. És nem egy ágyban aludtunk” – A barátnőnek elszállt a fűtése és felkéredzkedett egy közeli férfi haverhoz. Később a párjának erről teljesen nyugodtan számolt be, mellékesen…..
                       Posztolónk férje egyszer már félresiklott, de azóta megbánta. Viszont azóta is sűrűn mozognak társaságokban és a feleség nem tud annyira ellazulni, ha állandóan résen kell lennie, ugyanis a férfi még mindig nők körül sündörög, ám azzal védekezik, hogy csak szórakoztatja őket,…..
RoKK 2024.01.22 21:30:00
                       „A párod családjában eddig szinte senkivel nem találtad meg a közös hangot, udvarias vagy és annyi. De néha azt is érzed, hogy néhány családtaggal ott emberileg is akadnak gondok” – Levélírónk pusztán egy elméleti kérdést küldött, habár még így is sokan lehetnek érintettek…..
                       Az anyuka aggódik a 29 éves fia miatt, aki még otthon él vele. Azért szeretné, ha lenne tartós valakije, mert ha megszokja a magányos életmódot, nem lesz normális kapcsolata, ahol továbbfejlődve megtanulhatná az együttélés alapjait.                                …..
RoKK 2023.12.17 22:32:56
@Real_Time_2: szoval jott a leggazdagabbnak kikialtott ember (aki igy a legokosabb is nyilvan) es azt mondta hogy az emberiseg nem tulnepesedik hanem elfogy. Ezt inkabb unnepelni kene, nem?
1980-as évek. Rendőri ellenőrzés Palermóban..
                       Posztolónk sok csalódás után szeretne végre tisztán látni a nők terén, és bár erősen általánosít, annak okát keresi, miért fut bele mindig ugyanabba a nőtípusba? Esetleg ő szúr el valamit, csak nem veszi észre?                                   Fedezd fel és használd!…..
RoKK 2023.10.06 21:40:35
@Lorrh: video link?
                       „Nem vagyok zsarnok, sem olyan, aki aggódást, törődést színlelve akar uralkodni valakin. De néha bennem van, hogy úgy hagyom egyszer és meglátom, mire jut egyedül” – Az, ha a pasid minden szituációban béketűrő, előny is lehet, ...hátrány csak akkor, ha flegma pincéreket kéne…..
RoKK 2023.10.03 11:36:13
@Lorrh: nem attol vagy ferfi hogy basztatsz masokat?
                       Levélírónk barátjának van egy skizofrén rokona, és most azon aggódik, vajon ő ebből mennyit örökölhetett. Mert gyerekkorában vele is voltak gondok, járt pszichiáterhez is, de csak beilleszkedési problémákkal, amiket azóta már kinőtt. Emiatt a pasi most nem „próbaidőn” van,…..
                       Eleinte semmi kifogása nem volt a barátnőjével kapcsolatban Posztolónknak, de most olyanokat mond, hogy ketten is nyomulnak rá a melóhelyén, de azért hűséges... Mit jelez ilyenekkel egy modern nő egy modern férfinak? Ezek tükrében, nem túl korai az az összecuccolás?      …..
RoKK 2023.03.28 21:54:14
„Attól félek, hogyha nem kerül gyűrű az ujjára, kispadra kerülök, vagy simán dob, mondjuk valaki olyanért, aki elveszi gyorsan” – Ha egy nő gyanúsan kapkodóssá válik, és minél gyorsabban házasságra törekszik az legalább olyan rossz előjel, mint az, ha egyből a szüleihez akarja költöztetni azt a…..
RoKK 2023.02.06 01:06:36
@Almandin: mázli, hogy pont aznap jött ki egy cikk amikor kellett, ott ahol kellett, attól akitől kellett :)
RoKK ajánlotta az ötletkosárban a Simple Minds világslágerét, a Don't You (Forget About Me)-t.Nagyszerű dalválasztás, ugyanis rengeteg IGAZI feldolgozás készült hozzá, különböző műfajokban. És szerencsémre sok a metál versenyző is. ;)   Az eredeti muzsika 1985-ben jelent…..
Ha bármi ötletetek van az oldallal kapcsolatban, ide írjátok meg nekem...