Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Enyém nikkem

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Számtalan híresség járt hazánkban, az elmúlt évtizedekben és szinte mindenkit meg is örökítettek fotókon az utókornak. Az MTI Fotóarchívumában is rengeteg külföldi uralkodóról, színészről, zenészről, sportolóról, politikusról sőt még űrhajósról is találunk képeket. 1990. május 9. A hivatalos…..
...mert idegesítő, zavaró, nem illik, nem szabad. Bár párszor már megemlítettem, hogy mire figyeljetek, ha eljöttök hozzánk, de úgy tűnik, hogy még mindig kevesekhez jutott el az infó. Szerencsére nekem mostanság nem volt negatív élményem és egyik sem történt meg, de néhány…..
HamPLÓ Boros Béni és a Bobó 2012.12.09 00:52:08
Bár november vége a budapesti villamosüzem 125. születésnapjáról szólt, a BKV a másik ünnepeltről, a HÉV-ről se feledkezett meg: a Budapesti Közúti Vaspálya Társaság Közvágóhíd-Soroksár vonala - illetve annak hosszabbítása, a dunaharaszti - is ugyanabban az évben indult. Nagy ünneplés sajnos nem…..
A képen látható szoftver neve egyszerűen csak DAW Control - négy dollárért megy még egy ideig az App Store-ban, és elvezérli a Logicot, a Live-ot, a Cubase-t, az FL Studiót, és még sok más szoftvert, vezeték nélkül,  Macen és PC-n. Öröm látni...
Enyém nikkem 2012.11.19 11:04:32
Kedves olvasóim. Miután a murder, a nyiltan feminista-ellenes nőgyűlölő férfihazugság oszlopos tagja, minden alkalommal törli a feminista topikból a frissen regelt nickeim, így kénytelen vagyok a feministán tobzódó gyűlölködő hímsoviniszta falkát a saját oldalukon rendre…..
Enyém nikkem 2012.11.04 19:18:04
marypen Rekviem 2012.11.01 19:25:43
Egy utcában laktunk a faluban, én az alvég elején ő az alvég végén. Amikor Anyu az egyik farsangi bálra Charlie Chaplinnek öltöztetett, az ő öltönyét kértük kölcsön: 6 évvel volt idősebb, mint én, stílusosan lötyögött a gúnya rajtam.  Mindenki csak Öcsinek…..
Enyém nikkem 2012.11.02 02:58:38
Az Index előde, az Internetto tulajdonképpen véletlenül, mégis törvényszerűen szakadt ki az ABCD című CD-ROM magazinból - de még így is sok-sok szerencse és még több szövetséges kellett ahhoz, hogy egyáltalán elstartolhasson. Előzmények: Ki a f.om az a Gerényi Gábor? A…..
Én nem tudom, miért, de nagyon el van cseszerintve ez a világ. Egyszerűen nem lehet normális pasit találni. De tényleg képtelenség, mintha kiirtották volna őket a föld színéről. Elmesélem a kálváriámat, hát hogy okuljatok, meg hogy tudjátok, mire érdemes figyelni. Ott kezdődik…..
Valaki tényleg állítsa már meg őket. A legújabb őrület, hogy mostantól már a letöltésért is kell nekik fizetni. Fizetni kell a honlapon a háttérzenéért, a videó és zenei streamért, az IPTV-ért, de még a hívódallamért is. Meg a kis faszom nem kéne? Tudom, hogy ez az…..
8ker Imre csempéz 2009.09.06 16:53:00
 Imre nem unta meg a tevékenységet, sőt! Az elkészült virágágyásokat felturbózta: egy szivacsréteget tett a föld alá, és csövet vezetett keresztül rajta, hogy biztosan meglegyen a folyamatos nedvesség a virágoknak. Hogy lássák, ez tényleg egy gondozott kis kertecske, kerítés-félét rakott a szélére.…..
Éppen délutáni tárgyalásra mentem, amikor jött a hír: közös megegyezéssel távozik az Origo Zrt. vezérigazgatója, Fischer András.Van már cikk a Kreatívon és persze az Origón is, ott elérhető a teljes hír. Én csak nagyon röviden kommentálnám:Elkezdődött. ..
Enyém nikkem 2009.09.04 18:56:07
@Sean: Bírósági tárgyalásra ment:) És ő nem a bíró volt:)
No meg: Ezeket Bélapátfalván lőttem ma, az Apátságról kattintgattam. Kis színt adtam neki, mert az eredeti elég vérszegény :)Nade ugye ajándok lónak ne nézzük a farát! :)))A kirándulás többi részét majd holnap (illetve ma), ha nem felejtem el, de az is lehet, hogy majd…..
Enyém nikkem 2009.04.05 20:14:09
Miközben Malajziában szakad az eső és verseny helyett egy halom álló autót és esernyőt láthattunk Palik László zseniális közvetítésében - megint sikerült neki perceken keresztul Nakajimázni Heidfeldet -, itt nálunk gyönyörűszép, napsütéses idő van 22 fokkal. Azonban…..
szeretnék lenni, hogy aztán a szuperpozíció állopátaban egyszerre az élet több variációját próbálhassam ki, vagy hogy a multiverzumban egyszerre sok én éljen különböző életet. Vagy csak Schrödinger macskája szeretnék lenni, hogy egyszerre élhessek is meg nem is, a lényeg,…..
Enyém nikkem 2009.01.23 22:16:29
Subba Képrejtvény: Ki ő? 2008.06.24 10:02:00
Az alábbi képen Magyarország vezető női egyéniségét láthatjátok. Felismeritek ki ő? Megfejtés délután várható...
Subba Gyors Hír 2008.05.30 09:53:00
A Subba kedvenc Szörnye, Maria Geronazzo weblapja került a kezeink közé. Minden rajongójának érdemes átfutni az oldalán, és beleolvasni a pornós kalandokba is. Fotó: Velvet..
Bigyóblog WTF? 2008.05.26 19:03:00
Ti milyen bélyegzőt csináltatnátok? :)Via Laughing Squid..
Enyém nikkem 2008.05.27 00:22:03
Nem lennék Baló György alatt/mellett riporter választási éjszakán, az tuti. Nem lehet nem  észrevenni a kollégák szemében kiülő őszinte rettegést, hogy mikor jön a főnöki ukáz az éterből, live, ki adásba persze, hogy mindenki hallja: elég, most mást beszél! Kóka! Áder…..
Na szóval úgy is elkerülhetetlen, tehát a Zugügyvéd színt vall. Múlt héten szabadságon voltam, családi ügyek miatt, többek között egyedül élő öreg nagymamám kutyáját megmérgezték, és ebbe a nagymama nagyon belebetegedett. Nyolc éves kaukázusi-farkas keverék volt az eb,…..