Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eszbandi

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
p { margin-bottom: 0.08in; } Az elmúlt pár napban minden Galliano és a Dior ház körül forgott, az ominózus botrányról nem is írok részletesen, hiszen már a csapból is ez folyik. Személy szerint bennem több kérdés is felmerül, egy decemberben készült videó miért csak most…..
Ül az ember lánya a sezlonon, olvasgatja a New York vagy a Los Angeles Times divatoldalait minden áldott nap, aztán eszébe jut a kérdés: mit csináljak velük? Sajnálná kidobni őket, de azért ez nem a Vogue, amit időrendben és ország szerint kategorizál a polcokon.A…..
Már rég kérdeztük a véleményeteket. Most, hogy kezd sütni a nap és jön végre-végre a tavasz, előtérbe kerül a kedvenc kiegészítőnk a napszemüveg. De vajon behódoltok a legújabb és "legvadabb" trendeknek? Egyszóval vesztek idén cicaszemű napszemüveget? És ha igen,…..
A modell Abbey Lee Kershaw, és ha sikerül elvonnom a tekintetem a platinaszőke bubifrizurától, akkor a kollekció láttán pedig tényleg eláll a lélegzetem. Az elképesztően aprólékos kézimunkával kidolgozott darabok színátmenetekkel, fodrokkal, csodás derékvonalakkal és…..
2010 befejezésével évtizedet is zárunk, így ideje egy kis körképet is adnunk, hogy a 2000-2010 közti időszakot mely ruhák határozták meg.Figyelem, a válogatás szigorúan szubjektív, így a kommentekben írjátok meg, hogy nektek mi hiányzik az összeállításból.J.Lo 2000-ben, a…..
Lagerfeld mindig előttem jár egy lépéssel, tavaly a Lidón vonultatta fel a modelljeit, utána oda mentem nyaralni, ídén Saint- Tropezban mezítlábaskodtak a lányok, és nagy tervem, hogy ellátogassak oda nyáron.A Resort 2011 kollekció kaftánokból, fodros fürdőruhákból, tweed…..
OurFashion Kyriakos + Kolette 2010.04.19 09:59:00
Aki pénteken csak egy negyedórára is betette a lábát a Merlinben rendezett Room partyra az biztos találkozott azzal az úriemberrel, aki fekete harisnyát húzott a fejére, és úgy próbálta élvezni a zenét, és az emberek társaságát (mert inni valószínűleg nem tudott). Azonkívül…..
Öveket kérjük becsatolni a Love or Hate rovat perceken belül elindul!Utazásunkat 2010-es téli Cipővel nyitjuk és cipővel zárjuk, és a kettő között útba ejtünk egy fürdőruhát is. Döljenek hátra és élvezzék az utazást!Az alattunk jobbra látható Alexander Wang 2010-es…..
Álomvilágban élünk; nemzeti hadsereg és párduckacagány a mi ideálunk. Ady Endre mondata jutott eszembe, amikor ránéztem az első lenti képre, hiszen ez egy leopárdkacagány.A 2010-es áprilisi spanyol V Magazine fotósorozata egyébként fantasztikus. Masha Novoselova…..
eszbandi 2010.04.08 17:08:52
Nagypéntek van, és erre az alkalomra tartogattam a nagy port kavart Our Lord&Saviour borítéktáska bemutatását. A kiegészítőt Jason Stalsein tervezte, piton (3265 dollár) és krokodilbőr (8695 dollár) változatokban kapható. Én nem akarok ítéletet mondani, a kérdés…..
eszbandi 2010.04.02 15:01:03
@coco : Nekem erről más a véleményem. Ez az egy dolog van, ami kiveri a biztosítékot. egyet értek a divat művészi értékével, itt sem lennék, ha nem így lenne, de azért ha eszembe jut, hogy egy vacsoraasztalnál a pincér lecsöpögteti szósszal ezt a táskát, hát nem is tudom...azért mégiscsak van különbség...szerintem...vannak dolgok, amik tiszteletet érdemelnek, ez például nálam ezek közé tartozik...
OurFashion Oscar 2010 - a ruhák 2010.03.08 11:17:00
Kiosztották tegnap éjjel-ma hajnalban a díjakat, mi pedig egy pillanatig sem törődve a díjazottakkal a ruhákat szedjük ízekre.Az este egyik favoritja nálam az Avataros Zoe Saldana - végre valaki mer kockáztatni és ráadásul sikererrel! Adott egy elképesztő Givenchy ruha, óriási…..
A tervezők a végletekig kihasználják egy cipősarok adta lehetőségeket. Rengeteg megoldást láthattunk már a szivecske saroktól egészen a kövekkel kirakott csillogó villogó csodákig, szerencsére idén tavasszal sem maradtunk érdekes megvalósított…..
eszbandi 2010.03.08 16:56:30
Akármennyire is fenyegetőznek a hétvégi havazással a meteorológusok, én nem törődöm velük, a véremben már pezseg a tavasz. Ennek a Je Suis Belle cipőnek a láttán pedig főleg elkezd  pezsegni a vérem, hiszen a színei egy májusi virágoskertet idéznek, a fazon pedig…..
eszbandi 2010.03.04 14:36:38
A PETA egy korábbi szlogenére válaszolt Quentin Veron a 2010-es kollekciójának egyik polójával. Az eléggé ismert PETA mondatra, miszerint "inkább meztelenül járok, mint hogy szőrmét viseljek" ( I'd rather go naked than wear fur!") Veron így válaszolt: Inkább…..
Mint, azt már sokan tudjátok a Haszon Nőknek Magazinnál dolgozom szerkesztőként és újságíróként. A március 12-én megjelenő lapszám főként a divatiparról fog szólni, többek között ezért is jártam nemrég a Je Suis Belle showroom-jában, ahol már a 2011-es téli…..
Yves Saint Laurent szívecskés szandálja / papucsa nagyon tetszik, de nem tudom elképzelni róla, hogy kényelmes legyen. Azonban nagy pozitívumnak könyvelem el, hogy a divatháznál végre újra nyitnak a fiatalok felé és a fiatalos stílus felé. Ez a modell viszont abszolút olyan, hogy…..
eszbandi 2010.02.16 13:07:26
Alexander McQueen szandálja gyönyörű, nőies, klasszikus formával rendelkezik, amit egy ráhúzható zoknival fűszerezett meg a tervező. Nem tudom eldönteni, hogy tetszik-e ez a darab vagy sem. A szandált a zonki nélkül szinte bármilyen stílusú ruhával fel lehet venni, de a…..
Megérkeztek Viviene Westwood kifutóról már ismert angyalszárnyas szandáljai. Szürkében, feketében, aranyban és fehérben lehet kapni a boltokban 120 fontért. Lássuk, hogyan néz ki a viszonylag kényelmesnek tűnő 7 cm-es platformú…..
Lady Gagától már megszokhattuk, hogy nem egyszerű ruhákban jelenik meg a díjkiosztókon. Szerencsére most sem okozott senkinek csalódást, űrkirálynőnek öltözve vonult végig a vörös szőnyegen. A megszokotthoz képest sokkal filomabb, kicsit tündéres benyomást kelt a kezében…..
Arra a kérdésre, hogy miért választották a márciusi lapszámba Mihalik Enikőt, így válaszolt a kínai Vogue főszerkesztője: " Mert ő egy aranylány, egy virágzó szépség, aki olyan a sivatagban, mint egy oázis. Pont ezt szerettük volna megjeleníteni a képeken és szerintem…..
A Couture showk közepette mindig nehéz kiválasztani mit írjon meg az ember. Mindent ugye sajnos nem lehet, és mindig fáj a szívem, hogy valami kimarad. Idén azonban nem mondanám, hogy annyi kollekcióért rajongtam. Kezdjük a sort rögtön egy olyan kollekcióval, ami számomra elég nagy…..
Régóta vártunk már rá, hogy egyszer a blogon háztáji ékességünkről írhassunk, azaz Anna valamelyik kollekcióját szedhessük ízekre. Elérkezett ez a pillanat, mivel megszületett a Prismatique. Anna korábbi munkáiból már lehetett sejteni, hogy az origami és a geometrikus vonalak…..
...a rém? Két nappal a Golden Globe díjátadó előtt még egészen úgy festett, mint aki nem alszik már hetek óta. Vagy ismét egy adag szilikont nyomtak volna fel a már amúgy sem természetesnek ható ajkaiba. Szépsége megkoronázásaképpen pedig még félálomban egy hajpántnak vélt…..
Sosem értettem azokat akik óriási plüssállatos kulcstartóval rohangálnak az utcán, és a kezüben sem fér el a Snoopy vagy Garfield, aki lóg a kulcscsomón. "De hát így könnyű megtalálni a táskámban!" - szokott elhangzani a tökéletes érv az állatkás kulcscsomó…..
eszbandi 2010.01.21 13:41:06
@suo tempore: sztem ezek pont nem abba a kategóriába tartoznak, amire Te gondolsz... Annak ellenére, h "kisállatosak", sem a szín, sem az anyag, sem a design nem engedi "debil óvodásnak való, ócska kinézetű cuccok"-ká tenni őket.
Sztem...
A White márkanév Fehér József nevéhez kötődik, aki 2008-ban végzett a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen. Táskáit és kiegészítőit kézzel szövi és ez a különleges eljárás teszi az általa készített és tervezett darabokat nem mindennapivá.  A minimalista dizájnú táskák…..