Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Keyzer Soze

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Zöld erdőben jártam, nagyokat” - mondta, miközben egy határozott mozdulattal bezuhant a fotelba. „Kussolj már bazdmeg, nem látod, hogy bűzlöm mint az állat, pedig én nem is piáltam be, mint te” - üvöltötte hirtelen egy szuszra, és egyáltalán nem érdekelte,…..
Na, kellett nekünk a tavasz, meg a meleg, erre most esik, és még aranyat sem ér. Persze lehet kocsmákban is tévelyegni, de azért mi mégis mi mást ajánlhatnánk, mint hogy maradjunk nyugton, és kapcsolgassuk a tévét. Este nyolckor például elmerészkedhetünk a Story Tévére, ahol a…..
A Hallmark ma este duplarésszel mutatja be a CBS idei újoncai közül a The Good Wife című, immáron Golden Globe- és SAG-díjas sorozatot, amiben Juianna Margulies megmutatja az ifjoncoknak, mit is jelent az, ha valaki színészNŐ. A sorozatról korábban leírtam mindent, amit érdemesnek…..
Ma estére nem találtam túl sok érdekességet Hofin, Michael Palinéken meg egy rakás ismétlésen kívül, úgyhogy az ajánló is rövedebb lesz, mint az előző napokban. Este 8-ig még nyugodtan legózhatunk a gyerekkel, nyúzhatjuk a World of Warcraftot a haverokkal, na meg ugye a hétfői…..