Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VioletPearl (törölt)

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Már vitáztunk azon, mekkora legyen a műmell, íme a jeles példája annak, miért nem jó, ha kicsi. Kidman saját melle olyan kicsi volt, hogy az alá ültetett implantok saját életet élnek. Két szilvásgombóc a mellkason. Ez a távolálló megoldás elég gyakori sztárokon,…..
VioletPearl (törölt) 2010.05.25 23:02:41
@mici˙: milyen igaz! borzasztó az egész, úgy ahogy van.
Szeret: ha most a facebookon lennénk, überlájkolnám a Lauder Perfectly Clean lemosóját. Isteni illata van, olyan "tisztaságos", könnyű, friss, és nem húzódik az arcom utána. Jó, na.Nem szeret: a Ferenc körúton van egy illatszer-édesség diszkont. Oda szoktam mosóport,…..
VioletPearl (törölt) 2010.05.01 21:19:55
@marverk: én ismerem a Múzeum körúton azt a kétszinteset. ugyanúgy lepisszegik volkitokin, hogy hány cuccot veszel le a polcról, idegbajt kapok tőle :S
amúgy meg az ilyen üzletvezetőkről: no komment.
még ha nem is változtat semmit a szokásokon, el lehetne ezt kedvesen is mondani...
Minden, ami... Olyan kakaság! 2010.02.04 11:52:00
Két dologról akartam posztot írni:Arról (na jó, azokról) a csodaszép Tamaris cipőkről, amiket tegnap láttam: már az új tavaszi kolleksön darabjai, és micsoda színek... hmmm...DE nincs róluk kép a neten.A dm-ben fellelhető, egyébként teljesen fölösleges, de nagyon szépke…..
Minden, ami... Hogy miért 2009.02.19 09:31:00
kaptam az egyik barátnőmtől egyet az egyik kedvenc szempillaspirálomból, fogalmam sincs. Tény, hogy itt lapul a táskám mélyén, a sűrű, krémes festékes, szuper kefés Clinique szempillaspirál, állítólag csak azért, mert megérdemlem. Olyan zavarban vagyok/voltam, és tök…..