Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gabeszkendar

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A héten elkezdjük a kilencvenes évek feltárását, kanonizálását. Cikksorozatunkban tárgyaljuk a különböző műfajok (rock, pop, hip-hop stb.) történetét, toplistákat közlünk az utolsó igazán forró zenei évtizedről (noha jó muzsikák bőven akadnak ma is). Hogy a kielencvenes dekádot árnyaltan bemutassuk,…..
gabeszkendar 2018.05.17 06:40:35
A filmtörténet tele van jobbnál jobb háborús filmmel, így nem könnyű feladat a 12 legjobb kiemelése. Mi mégis megpróbálkoztunk vele azzal a kitétellel, hogy értékelésünk és rangsorolásunk kettős: egyrészt az 1 -től 12 -ig terjedő listán kifejezetten a "háborús kategórián" belüli helyezést adtuk meg,…..
2015 szeptember 8-án egy magyar online tévé egyik operatőre Röszkén dolgozott, éppen a menekülteket filmezte. A rendőrök közül kitörő menekültek közül az esetről készült videófelvételek tanúsága szerint először egy kislányt, majd egy gyermekével a karjában menekülő…..
gabeszkendar 2015.09.30 17:05:06
@­DezInf: köszönöm szépen , hogy ily módon összefoglaltad. Kár fecsérelni több szót erre a sztorira.

Apropó, lesz egy ekkora elemzés arról a riporter nőciről, aki a kerítéshez rángatja a menekültet, hogy utána csinos fotó készülhessen róluk? Nagyon aranyos teremtmény az is.
A nagy sportesemények, pontosabban kontinensviadalok vagy olimpiák elengedhetetlen kellékei a nyitó- és záróünnepségek, ezeket lehet szeretni vagy rühelleni, ettől még vannak, sőt, nem tévedünk nagyot, ha kijelentjük, lesznek is, míg Föld kerek (mint a rockerek, ugye). Az persze…..
gabeszkendar 2012.08.13 14:42:35
Miután Pörzse Sándor lelépett az Echo tévétől, azt nyilatkozta, hogy "nehéz volt elviselni, hogy a televízió elfogult politikai kérdésekben, és legtöbbször egyoldalúan működik". Amit mi nem egészen értünk, hiszen ez az a televízió, ami annyira sokszínű és…..