Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marion88

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Az arca gyakorlatilag bohócra volt sminkelve, tudjátok, amire 5 percenként fel kell hordani egy újabb réteget, mert annyi van rajta, hogy a szél csak úgy viszi magával” – szegény Levélírónk már tudja, milyen érzés az első randin megrémülni. A kiszemelt csaj…..
Marion88 2010.01.17 00:09:43
Jesszusom! A poszt, és a kommentek elolvasása után: soha nem fogom megérteni, miért kell általánosítani.. Igen, vannak "porcelánarcú kiscicák", akiknek annyi eszük sincs mint a macskámnak, és minden este más pasival bújnak ágyba. De mi van azokkal a "porcelánarcú kiscicákkal", akik igenis talpraesett, vagány lányok? Akik nem azért csípik ki magukat, hogy minden nap más legyen a zsákmányuk, hanem csak egyszerűen jól érzik magukat a bőrükben "porcelánarcú kiscicaként"?

Kedves posztoló!
2 napnál többet nem szánsz egy nőre, hogy előhozd az igazi énjét? Csak mert nincs türelmed? Nem vagy Te egy picit felszínes?
Büszke vagy, hogy megváltoztattad a volt barátnődet?
Nőként, csak annyit tudok ehhez hozzáfűzni, hogy férfi miatt még egyszer drasztikusan nem szeretnék változtatni magamon. Nem éri meg. Igen, egyszer megtettem, egy szürke kisegér lettem, mert "Miért sminkeled magad? Szép vagy anélkül is. Miért kell kivágott felsőt felvenned, olyan kihívó!" És még folytathatnám. Változtam, mert ezt szerette volna, én pedig Őt szerettem. És közel 5 év után mire ébredtem? Hogy elhagyott egy olyan lányért, amilyennek engem nem szeretett volna látni. Egy sminkelt, divatos kiscicáért.
És ami most vagyok: néha egy sminkelt, divatos kiscica, néha egy laza, sportcipős, trikós lány. De ami biztos: mindig ugyanazt adom, önmagam.
Ha komoly kapcsolatot akarok, szerinted felejtsem el a kiscica létem?