Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dilettáns

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát ez a kedd se kényezteti azt, aki legszívesebben nyak- és hátfájást kapna a sok fotelban ücsörgéstől, de azért egy kellemes lábzsibbadást azért ki lehet hozni a tévé elé kucorgásból. Az estét érdemes John Travoltával, és a legendás Szombat esti lázzal kezdeni nyolctól…..
comment:com Félistenek napja 2007.12.06 16:30:00
December 6-a van, de a tévék dícséretes önfegyelemmel csak a délelőttöt tömték tele idétlen Mikulásos filmekkel, estére hagytak inkább jó pár húzós mozit. Sorozatügyben azért van egy ajánlatom: a tegnap emlegetett angol minisorozat 2. része (Titokzatos idegenek, Duna, 20:35)…..
Amikor sokalljuk a magyar tévés celebek fizetését, és a papucsunkat heves káromkodások közepette vágjuk hozzá a Junoszty tévéhez amikor kiderül, hogy mennyit lehet összehaknizni egy reggeli műsorban elkövetett haknizással mindig jusson eszünkbe az, hogy Havas vagy Csiszár…..
dilettáns 2007.10.01 12:17:02
comment:com 40 fok felett 2007.06.21 16:30:00
A 40 fokos csúcshőmérséklet alkalmából ma úgy alakult a műsorrend, hogy a Szempontnak nincs igazi versenytársa (m1, 20:10). Kár, hogy nem tudjuk, mi lesz a mai kínálat és kár, hogy forrásban lévő agyvízzel nem fogunk érteni belőle semmit. A szomszédos csatornán folyatódik…..
Fábry az ország legszebb diáklányait szívatja orrba-szájba, de a gyengébb idegzetűek nyilván a Csomók című spanyol filmre kapcsolnak, nem tudom, jó lesz-e, de spanyol, úgyhogy ajánlom (Duna, 20:20). Lesz persze még egy Szempontunk is, nem sikerült kiderítenem, hogy milyen témákat…..