Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bálint400

3 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valamikor januárban jelent meg a konteo.blog-on egy cikk az Antarktisz-összeesküvésről amiben az egyik elmélet szerint a Harmadik birodalom partra szállt az Antarktiszon és ott mindféle titkos dolgokat építettek satöbbi, tessék elolvasni a cikket, igazán szorakoztató.Márciusban egy…..
Bálint400 2010.04.27 18:26:24
Igen, A videoplayer megszűnésével rengeteg videó fog odaveszni, még a 'levél' is szerintem még simán lenne ideje Bsmarconának áttenni a vieóit a youtube-ra. Vagy ha miután felteszi a videóit letörli? :/ ...Nos a másik legóparkfilmes gyerek egy új filmre készül ' happy…..
Réges rígen egy izében messze van innét na... nem ez a szöveg......... LEGOPARK IV. részmég mindig csak 1 remény van... domitc hercegnő hazafelé tartott a az űrbuliból amikor megtámadta a szupermédiasztár.Mielőtt a fedélzetre lépett darth bs azelőtt domitc  egy…..
Üdv, itt kapsz híreket a legóparkról és véleményetzünk változásokat.Közben néha megjelenik egy-egy Star wars paródia természetesen-Legopark módra.Ezeket nagyrészt bálint fogja írni, és én (legozos) ilusztrálom lego képekkel.Talán az 1. dolog amit megírhatnék az a…..
Végre rábukkantam az a LEGO a day egy magyar követőjére! Köszönöm Google Reader, hogy elémvarázsoltad ezt az oldalt (is)!Bikerock jegyzi a magyar mutációt (?), 365 címmel. Feedeljétek be, kedves, vicces, sokat ígér.LegolúcióVerne..
Bálint400 2010.02.12 20:16:00
Őszintén megmondom, én korábban nem hallottam arról, hogy a LEGO forgalmaz társasjátékokat, ezért lepett meg igazán, mikor a kedvenc WIRED magazinomban belebotlottam egy cikkbe, ami a RACE 3000 nevű készlettel foglalkozik. Pedig mennyire kézenfekvő gondolat társasjátékot…..
Nagyszerű játékra hív a Classic-Catle.com két tagja: középkoriasíts bármely készletet és küld be a róla készült 800 x 600-as fotót legkésőbb február 28. éjfélig.Példával is szemléltetve így lesz a 7749 Echo Base-bőlegy kíváló váras készlet:Nagyszerű ötlet, nagyszerű…..
A Brick Town Talknak február 26-ig sem kellett várnia, 139 fontért (nagyjából 44.000,- Ft.) egy angol boltban meg tudta venni a Grand Emporiumot. Az építést, melyet egész egyszerűen az epic jelzővel illet (nem fordítanám le), gondosan dokumentálta blogján. Nézzétek végig! 1. A…..
Kicsit talán fanboy vagyok, van kitűző a táskámon, a kulcsaim is legón lógnak, a tévém felett pedig egy klassz minifig-lámpa virít. Azt nem tudom, hogy egy ilyen pénztárcát vállalnék-e, de jól néz ki, nem vitás. Talán inkább lányos darab, úgyhogy azt mondom, egy jó…..
Bálint400 2010.02.07 10:52:04
@kaos2 kapitány: ja barna jobb lenne.
Tavaly év végén már nagyon vártam, most pedig megérkezett. A magyar shop.lego.com-on még nem, de Angliában és az USA-ban már kapható. Továbbra sem értem miért tetszik nekem ennyire ez a készlet, pedig valamiért nagyon. Lehet titkon amerikai repper szeretnék lenni, aki limóban iszik…..
Gondolom már mindenki halálosan unja a picsogásom arról, hogy az új készletek milyen nagyok, kevéssé játékosak és egyébként is: hova lett a báj a legóból? Elárulom, már én is.  A mai posztban megmutatom miért lettem ilyen tutuka, nem pedig olyan, akinek minden tetszik, csak…..
Bálint400 2010.02.05 19:59:28
@bence1998: igen, igaz. Vagy Pl.: kiegészítő elemeket.
Ma a The Clone News gazdija, Seven Black Bird játszik nekünk elég meglepő módon nem Star Warsosat, hanem 10184 Town Plant mutatja be nekünk. azt a készletet, amiről 2 éve nem tudom eldönteni tetszik-e. 2008. öszén viszonylag sokat gondolkodtam rajta, megvegyem-e, aztán kompatibilitási…..
A közterületfenntartó csapatai harcban állnak. Minden segítség elkel. 7634-es is...
Ezen a héten készletkritikát a The Clone News-on olvashattok. Seven írt összefoglalót a tavaly megjelent Separatist Shuttleről. Nyomás!..
Bálint400 2010.01.24 17:40:53
Azt eddig is tudtuk, hogy az idén kimúló BIONICLE utódja nem a BEN10 lesz, most pedig kiderült, mi lép a sokak által tényleg kedvelt sorozat helyére. Az új téma neve Hero Factory, és 2010. augusztusától ilyen készletekre számíthatunk:(via Eurobricks)..
Nem túl sok az a csoport, amihez a fészbukon csatlakozom és a most ajánlani következőhöz sem fogok, de poénnak nem rossz:for those who have experienced the pain caused by stepping on lego! (azoknak, akik tudják milyen fájdalmas legóba lépni). ..