Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jack the Black

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tócóskert DIY 2010.02.16 22:33:00
DIY. Angol betűszó, ami annyit tesz: do it yourself. Magyarul azt jelenti, hogy csináld magad. Tehát a DIY olyan, mintha magyarul azt mondanánk, CSM. Csak nálunk az effajta rövidítések nem elterjedtek (annál inkább a kocsmai rövid-ítések, haha), viszont angol nyelvterületen eléggé,…..
Újabb posztanyag után néztem, amikor rátaláltam következő alanyunkra. Erősen fake gyanús. Dehát tudjuk milyenek a nem ma barnultak. Ez a pujárica is már talán a férjét keresi.És ez a "smink". :D Hát ott lett végem. Nem lehetett nem kirakni. Jöhetnek a pujárók, a rajok…..
Életképek a myvip randiról Kitti 2010.01.17 12:51:00
Íme következő barátnőjelöltünk: Kitti.Kitti egy gyönyörű szuka. Csak 8 éves az nem is sok. De lássuk az adatlapot:Hát nem elragadó? :D Kissé telt, de nagyon ragaszkodó és hűséges. Másnak még nem tetszett, de ha neked bejön menj fel myvipre és azonnal jelöld, hogy tetszik.…..
Hát itt az első igazi poszt. Nem akárki első alanyunk! Renáta már asszonykorban van de még társát keresi. Igazán elragadó személyiség. Ugye, hogy gyönyörű? Neki a belső a fontos, nem a külső. Ezt meg is mutatja a képével. Sugárzik a kedvesség és az őszinteség az…..
Üdvözlök mindenkit!Ez a blog a májvíájpí randi szörnyeiről szépségeiről fog szólni. Lesznek itt gyönyörűségek, versesek, elmosódottak. Fiúk és lányok egyaránt. Hamarosan megérkezik az első poszt.Jó szórakozást kíván: Jack the Black..