Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ozarus

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenki zsiborog azon, hogy Stohl Buci vezeti a Való Világ 4-et, de az RTL szerint ezt a döntésüket egy, a TÁRKI-nál megrendelt közvéleménykutatásra alapozták. Na szóval, az RTL-től kinek is az apukája a TÁRKI egyik alapítója és tulajdonosa?..
Ozarus 2010.11.23 10:20:28
A point-n-click kalandjátékok sorát gyarapítja a Little Wheel. Szerencsére nem pixelvadász-szemétparaszt stílusú, a kellemes és könnyű jelzők jobban illenek rá, a grafikája pedig zseniális. Egyetlen baja, hogy túl könnyű és rövid, így elég hamar lehet végezni…..
  Nos itt az idő. 971 kép érkezett, van aki 4 perccel éjfél előtt küldött még. Mit mondjak, nehéz volt. Annyi kép jött, hogy a videóba se tudott minden jó kép bejutni. Már így is túl hosszú volt a videó. Itt lehet minden képet…..
  Hogyan tud egy (rossz) freeware játék még így is simán lepipálni egy játékot, amiért pénzt fizettem? HEAT-re gondolok. Tudom, az is ingyenes elvileg, de a szemetek mégis kiadták, hadd vegye meg a hülye vásárló.Ez volt a szándékom a bemutatóval. A játék rossz, de nem…..
Stella nyereményjáték:Az ok megint ugyanaz, többen küldtek azonos vagy majdnem azonos képeket, ugyanarról a motívumról, úgyhogy nem lenne fair egy embert jutalmazni, a többi meg nem nyerne. Na szóval tudjátok, ott van a másik két hírben leírva;)Megint elmondanám, NINCS baj a…..
Ozarus 2007.06.27 17:55:19