Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Reménykedö

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Káprázatos égi jelenségnek volt szemtanúja Tiszakécske határában L. Tibor. A fénycsóvát robbanás, majd becsapódás követte. A szakember szerint egy ritka jelenséget, tűzgömböt láthatott a kécskei férfi – írta meg a Bors online kiadványa a borsonline.hu A lap szerint a…..
Reménykedö 2011.02.07 20:45:48
@mookus: És találtál valamit vagy hagytad az egészet a kincsvadászoknak?
Múlt héten tárgyalt első körben a tiszakécskei képviselő-testület a város költségvetéséről. Az idei tervezet számai alapján a város 84 millió forint plusz bevétellel számolhat. Számos beruházás szerepel az önkormányzat tervei között, többek között belterületi…..
Reménykedö 2011.02.04 20:45:10
Hohohohó Tiszakécske!Kedves Gyerekek! A Mikulás bácsi titeket egy újdonsággal lepett meg idén, ami nem más, mint ez az oldal, ami rólatok szól, tiszakécskeiekről. Célja a várost felrázni a tunyaságból, felnyitni a szemeket, felhasítani a torkokat, hogy ha kell ordítsák szanaszét…..
Reménykedö 2010.06.14 20:06:37
@felhőke: Úgy látom elkezdődik az adok kapok a blogon de nem lesz ez még egy kicsit túl korai? Kifogytok a pártokból és utána mit tárgyaltok? Ti mindig visszafelé acsarkodtok és megy a szájkarate pedig a jövőnk a tét! Úgy hallom a civilek is mozgolódni kezdtek még abból is lehet valami ha kellőképpen jó elképzelésekkel állnak elő és úgy hallom nem is egy szervezet bontogatja szárnyait! Ha nemtörik el a szárnyaikat és látnak bennük az emberek fantáziát egész jó csapatot hozhatnak össze. Most mikor három országgyűlési képviselője is van a térségnek meglátjuk tudnak-e a vidékért a célokért összefogni levetve párt egyenruhát ! Én bízom benne , hogy így lesz ! És igenis nekünk is tenni kell azért hogy a jövőnk jobb legyen és tevékeny szerepet kell vállalnunk ki mire képes!
A tények önmagukért beszélenk. Itt lehet csámcsogni a részletes adatokon. De gyakorlatialg nem sok minden változott: Kovács Ernő - országgyűlési képviselő - maradt a polgármester, az önkormányzati testület többsége maradt Fideszes, kiegészülve az amúgy Fidesz…..
Mint azt már az előző bejegyzésben jeleztük, készülünk egy interjúsorozatra, amelynek kertében megszólítjuk a kécskei kötődésű, mandátumot szerzett politikusokat. Így már felkerestük Lezsák Sándort és Gyöngyösi Mártont, e-mailben. Gyöngyösi Márton elvállalta az…..
Mostanában töprengek azon, hogy mi lesz idén ősszel az önkormányzati választásokon. Vajon kik lesznek majd polgármester-, illetve képviselőjelöltek, és kik lesznek majd a tényleges befutók. Azon is elmélkedtem már, hogy vajon mennyire jó így ez a rendszer? Az önkormányzati…..
Reménykedö 2010.02.05 10:38:15
@kecskeipolgar: Alakulnak az erőviszonyok változások lesznek az biztos. A mostani emberekkel már nem mindenki nyerhet ezt egyre többen tudomásul kénytelenek venni. De fő a változatosság! Lesz még egy két meglepetés a névsorba akire ma még nem is gondoltok!