Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ciro2

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az NST stábja szeretné megragadni az alkalmat, hogy megköszönje Tony Mowbray eddigi munkásságát. Az angol szakember nagyon hasznos munkát végzett a Celticnél, hiszen sikeresen bentartotta a glazvég alakulatot az SPL-ben, és az EL-elkerülésével, valamint a keret válogatott formán…..
Ciro2 2010.04.23 19:42:42
@Rangers10: Az írek nem britek (az észak-írek sem), sőőőt.

A Celtic sok légiósának én sem örülök.

Ami pedig a focizni tudó embereket illeti: McGeady lábán sem dadog mindig a labda.

Ősztől van egy fél évem Glasgow-ban, remélem addig összehoznak valami okosat a Celticnél, egy jó csapatot szeretnék látni.
Eddig nyilvánosságra nem hozott körülmények miatt eltűnt a skót bajnokság az NST-ről. Ennek okairól ezúttal nem szólunk, de donnelly magába néz, és közli azt, amiért nem fog visszatérni az SPL a világ legjobb fociblogjára. Személyes bocsánatkérés, hattyúdal, etnofoci,…..
Ciro2 2010.03.17 13:06:09
@Alapvonalszippantó Hapci Benő: Ez nem az értelemről szól, hanem az érzelmekről. Az pedig, hogy a skótok hogyan is éreznek az angolok, meg a "brit lét" felől nem kérdés.
Nou San Trafford Kezeléskényszer 2010.01.17 23:59:00
Szomorú, már-már szánnivaló dolog, hogy egy amúgy sokra tartott fiatal nem az adottságaival, cseleivel, góljaival bizonyít, hanem arra világít rá, hogy a sportpszichológia hiányszakma. Azóta, hogy a belterjes belga bajnokságban második profi évében a csúcsra jutott, a standardos…..
Ciro2 2010.01.18 17:09:30
@rizla: Azt hiszem egy valami elkerülte a figyelmed: Mátrix mielőtt hátba rúgna, arcon vágja Sevcsenkot a könyökével. Lehet, hogy ezért fogta az arcát. Amúgy nekem a török-brazil után a hasonló esetekről, amit te leírtál, nekem akarva-akaratlanul a "brazil" jelző ugrik be, na az tényleg undorító volt. Néha sajnálom az Olaszországban focizó játékosokat, nekik semmi sem fájhat, mert egyből színészek. Bezzeg Drogba, Eduardo meg társai dobálhatják magukat, ahogy jól esik, az fasza kemény angol foci. Kissé előítéletesnek és igazságtalannak érzem.
Ha a zergebaszó hideg nem is erről árulkodik, beköszöntött a tavasz. A 20. játéknaptól kezdődően már a visszavágókra fenekedik a Serie A mezőnye, ha már egyéb komoly izgalmat nem tartogat az első tavaszi játéknap. Szegény Siena újra a San Siróban találja magát, és a múlt…..
Ciro2 2010.01.16 15:05:48
@Iustizmord: Semmi baj a Novaraval, csak a Milan is ugyanebben a cipőben járt mondjuk a 07/08-as szezonban, de még az előzőben is és egy pillanatig sem jutott eszembe, hogy ilyen Novarakkal kezeljem egy lapon őket, csak ennyit kifogásoltam.
Ciro2 2010.01.16 15:27:39
@Iustizmord: nem lenéztem én a Novarat, csak túlzásnak tartottam az összehasonlítást. A kritikát nyilván nem veszem sértésnek, de e mögött az összehasonlítás mögött én valamiért nem a jogos kritikát véltem felfedezni. Nyilván tisztában vagyok vele, hogy a Juventus nagyon gyenge mostanában ezt aláírom, de én sosem szurkálódtam Milan drukkereknek hasonló stílusban, amikor hasonló gödörben volt a csapatuk, mert tiszteletben tartom őket is és a csapatukat is, csupán ez az oka, hogy nem esett jól.