Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kanalasgem

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
On the Spot Saigon, Vietnám 2011.03.16 11:04:00
Tegnap egész délután dilemmáztunk, hogy mi legyen. Hajnalban érkeztünk a cunami által letarolt területekre. Azonnal világos volt, hogy eddig egyszerűen nem tudtuk, mit jelent a "pusztítás" szó. Minamisanrikuban nyert értelmet. A 17 ezres várost percek alatt tette a földdel…..
Mucsi Zoltán meets Formula 1. Engedjék meg, hogy fetrengjek a nevetéstől. Köszönjük a készítőnek, BlackDuck781 -nek és Oroszi Attilának, aki Facebook-oldalunkra belinkelte...
kanalasgem 2010.06.05 00:25:55
A szövetség távlati céljai között említette, hogy emelkedjen 15 százalékra a kerékpárosok aránya, amihez egyebek mellett szemléletváltoztatásra van szükség, ehhez pedig a kerékpározást népszerűsíteni kell. A "kerékpárosbarát úthálózat" kialakításához…..
Belsőség Üssek, vagy fussak? 2010.01.15 07:29:00
  Na, gyere csak ki! Szelíd emberek sanszot szereznek forró helyzetek kezelésére. A Suzuki, mint vagyontárgy és fegyver. Bónusz: verik Angélát, de tetszik neki. Vélemények azonos című írásunkról...
kanalasgem 2010.01.16 09:36:07
@esszelelj: valóban nem rossz fegyver, de mindennek vannak hiányosságai (pont a sport vagy művészeti volta miatt), és ezért utcára a legjobb választás egy "utcai" önvédelmi rendszer (pl krav-maga). Csak egy példát említsek, látható a neten egy videó, amikor egy boxos gyerek a barátnőjével leüt 2 faszit aki letapizta a csaját. Valóban mind2 KO volt fél perc alatt, de technikailag észrevehető, hogy mennyire csak a kezét használta, holott bőven rúghatta is volna őket :)
aki meg elkezd itt antiszemetes gyűlöleti tevékenységről beszélni, igazán elgondolkozhatna...