Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fiorella Fitzpatrick

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ember, aki sose volt ott Gina 2010.04.09 00:38:00
1991, Beloiannisz. 18 éves vagyok. Ez a poszt nem jöhetett volna létre, ha nincs Zeck, aki dögrészegen úgy gondolta, hogy fel tud engem emelni a feje fölé, de nem tudott, és ennek néhány bordám látta kárát. Beloiannisz egy kábé tíz utcából álló zsákfalu, 1950-ben…..
1991, Budapest. Egy nap híján 18 éves vagyok.Ezt a posztot félig alibiből írom, mert utána durva történet következik, és kell pár nap, amíg rászánom magam. Amikor kitaláltam ezt a blogot, azt gondoltam, tök egyszerű lesz, mert az idegenek felé nem kell elszámolnom, a barátaim…..
Fiorella Fitzpatrick 2010.02.16 19:04:52
@Lotterfeld Boholy: miért, csak nem a lakásodon át lehet majd bejutni a tündér-presszóba? fogadjunk hogy ezzel a húzással akarod szélesíteni a rajongói táborodat...
BtheBest Egészséges dolgok 2010.02.01 08:30:00
Próbálnám eloszlatni a félreértéseket, hogy szerintem például csak a külsőségek a fontosak, pedig szerintem is igaz az a szólás, hogy az egészség a legfontosabb. Éppen ezért megpróbálnák rávilágítani, hogy mik fontosak ahhoz, hogy egészségünket megőrízzük.   …..
1989, Budapest. Tizenhat éves vagyok. Nyolcvankilencben elköltöztünk a Práter utcába, és még ugyanabban az évben elkaptam valami vesegyulladás-szerű betegséget. Arra ébredtem egy reggel, hogy kétszeresére dagadt a fejem, bezöldültem, szóval mindenféle smink nélkül…..
Fiorella Fitzpatrick 2010.02.01 09:48:22
@mokas_gizi: nem akartam idekeverni a romakérdést, csak leírtam pár dolgot, ami eszembe jutott - mostanában nagyon fel vannak borzolva a kedélyek ezügyben, normálisan már nem is lehet erről a témáról beszélgetni. Talán nem is kellett volna felhoznom, és lehet hogy félreérthető is voltam, mert személyesen semmi bajom a romákkal, igazából marhára nem érdekel, kinek mennyire pigmentált a bőre.

úgyhogy hagyjuk is szabadon a terepet a nyóckeres élményeknek :)
Ezt kaptam, és ez tényleg nagyon kedves a Steve-től, mert ugyan én a golfozásról írtam volna, de végülis beszélhetünk a szőrtelenítésről is. Ahogy ti is írhattok ha valamiről úgy gondoljátok, hogy nagyon jó tanács, mert nagyon értetek a dologhoz. - Erik CSzia Eric!Kitértél a…..
Az ember, aki sose volt ott a séta 2010.01.26 22:59:00
1986, Budapest. 13 éves vagyok. Sokat gondolkoztam azon, honnan is kezdjem a mesélést. Az ovis kalandjaim nem hiszem, hogy bárkit is érdekelnének (pedig annyi menyasszonyom volt, hogy be is hívták anyámat beszélgetni), ha meg a 2003-as, első blogbejegyzésemnél kezdem, kimarad a…..
A most következő történetek, helyszínek és emberek nem a képzelet szüleményei. Valóban megtörtént minden, amit itt leírok. Igyekszem a legkevesebbet torzítani (a magam javára biztos nem fogok), de előfordulhat, hogy valamire nem emlékszem pontosan, ill. akad néhány személy,…..
Csörög a telefonom, Zoltán hív a Tündérgyár vezetőségéből, hogy menjek már le az építkezésre, mert egy csávó engem keres. Eléggé megszeppent hangon hadarta ezt el, és hiába kérdeztem, nem bocsátkozott részletekbe. A pince vállban kicsit szűk volt a képen látható…..
Fiorella Fitzpatrick 2010.01.21 22:33:17