Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marcipán3

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Zsebszöveg 2011.04.17 06:07:00
A tegnapi tüntetések után kíváncsian vártam, mit fog reagálni derék kormányunk a történtekre. Két helyszínen 20 ezer ember az utcán, a rendvédelmisek 15 napos ultimátumára Gyurcsány ráemelt egy pünkösdi királyságot, ezért beszélni éppen lett volna miről. Kormányunk…..
marcipán3 2011.04.17 13:36:25
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:
Most, hogy járok "tüntetgetni", rájöttem,mi kovácsolta annyira össze annak idején a fideszeseket. Hát a közös tüntetések hangulata, bár a mienkéből kimaradnak az utcakövek felbontásai, gyújtogatások, vandálkodás. Tüntetünk kultúráltan, magyar és euróai uniós zászlók mellett, transzparenseken írjuk ki a véleményünket. És közben érezzük, hogy egyre többen leszünk,méghozzá a fülkeforradalmárokkal együtt. Mert ők lettek a legjobban átverve. Mi, akik nem felejtettük el 98-2002-t, sejtettük,mire számíthattunk. De ez, ami most történik, még a legrosszabb rémálmainkat is felülmúlta. Tehát, Orbán,köszönjük, hogy kezdenek az emberek összebékülni.
marcipán3 2011.04.17 16:23:38
@magyar ember teli szájjal: Nem kell ehhez Fletó. Nem kell reménykedni, Orbán nem lesz két évtizedig. (amúgy mivel van tele a szád?)
Kép: Az elégedett tanár és a jóllakott napközis (korábbi kép) Egy kép, egy hír és egy vers. Orbán a minap Párizsban járt, és találkozott Sarkozyval. És elismerte, hogy brutális a magyar bankadó. Oszt jónapot. Sarkozy persze a francia érdekeket védte, azzal, hogy Orbán itthon…..
Magyarország Kormánya kihasználva az elődjében csalódott állampolgárok feldúltságát, egy 1 milliárdos törvényt koncként vetve a népnek, suttyomban igyekszik elkövetni egy 2800 milliárdos lopást, amely minden idők legnagyobb lopása lenne - itt az orrunk előtt.Tervük…..
marcipán3 2010.11.10 15:11:46
@waszabi: Mi a biztosíték arra, hogy visszaadják? Csak mert Orbán megigérte? Hát sok mindent igért. Meg lehet nézni, hogyan teljesülnek. Majd addigra gyártanak megint valami jó nagy balhét, ami elvonja a figyelmet. Kell a civil megmozdulás, remélem, egyetlen párt sem használja fel.
BKV-pótló Ezt nyomtasd ki 2010.01.14 01:48:00
Elkészültek a kinyomtatható anyagok a társasjátékhoz:Elvihetlek? - autósoknakElvinnél? - gyalogosoknakTermészetesen bármilyen kézzel gyártott megoldás játszik!A kreálmányokat ne feledjétek lefotózni és elküldeni nekünk a bkvpotlo@gmail.com-ra.…..
marcipán3 2010.01.15 21:14:57
Alig több, mint fél nappal ezelőtt leültünk négyen, hogy megoldást találjunk Budapest tarthatatlan tömegközlekedési állapotára.Egy régi ötletet leporolva, igyekeztünk kitalálni egy reményeink szerint egyszerű és használható rendszert, amit elkezdtük terjeszteni (Facebook:…..
marcipán3 2010.01.15 21:10:25
@JonC: Én nem lakom Budapesten (de ott éltem több évtizedig), nagyon nagy örömmel látom az összefogást a bajban. És nagyon jó lenne, ha MOST legalább nem tenné be a lábát ebbe a csodálatos mozgalomba a politika. Csakis az emberség, egymás segítése. Tehát politikai hovatartozástól függetlenül fuvarozzátok egymást. Nekem amúgy sincs autóm, ha Pesten járok, kénytelen vagyok tömegközlekedeni. Remélem, mire legközelebb megyek, már helyreáll a rend.
Gratulálok a mozgalom létrehozóinak, és résztvevőinek!!!!! Hajrá budapestiek, hajrá emberek!!!