Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RSB

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Vonzanak a nők, szexuális és érzéki értelemben egyaránt, a gond - többek között – az, hogy már nagyon fiatalon megtanultam kielégíteni magamat” - a történet szerint jelentősen visszavetheti egy pasi szexuális fejlődését az, ha túl korán felfedezi az…..
RSB 2011.05.03 22:44:01
@Garrity:

" Mindaddig nincs gond az ismerkedéssel, amíg nem érzik a csajok rajtam, hogy nem csak beszélgetni akarok velük, hanem közelebbről is megismerném őket. Na onnantól mintha valamiféle közellenség lennék, szinte sértésnek veszik, ha csak hozzájuk szólok. "

Nem is tudtam, hogy van egy elhagyott ikertestvérem. :) Szinte szó szerint igaz rám minden. Csak annyi különbséggel, hogy engem meg is kímélnek a csajok a tiédhez hasonló kellemetlen helyzetektől, ugyanis már azelőtt egyértelműen tudtomra adják, hogy nem szeretnének velem ÚGY is megismerkedni, mielőtt megtörténne az elhívás. Valahogy mindig kiszagolják, hogy máshogyan is tekintenék rájuk, és ettől a ponttól elkezdenek úgy kezelni, mint egy leprást, aki épp megfertőzni készül őket.

Pedig nem lehetek nagyon visszataszító, hogy "emberileg" szívesen beszélgetnek velem. Ma is megismert a buszon egy távolabbi ismerős csaj, és ő kezdett el dumálni velem, és leszállásig végig beszélgettünk. Eddig a pontig semmi gond, de ha akár csak gondolatszinten megfordul a fejemben a randizás, már azelőtt leépítenek, hogy tudnék bármit is lépni.

A legbosszantóbb pedig az, hogy nálam egyértelműen előnytelenebb külsejű és az életben is kevésbé sikeres srácokra néha úgy rámásznak ugyanezek a csajok, hogy kb. csak hagyni kell magukat felszedődni. Felém meg egy szemezést vagy egy kacér félmosolyt sem eresztenek meg.
MegaBrutal blogja Csicskamunka 2010.10.03 21:33:00
Az elmúlt héten volt szerencsém egy kis csicskamunkát végezni. 6 napon át tartott a dolog. Az első nap nagyon szar volt, csak dobozokat hajtogathattam. A többi napon már csinálhattam mást is, pl. pakolhattam winyókat (és más dolgokat) az előzőleg meghajtogatott dobozokba. Az első…..