Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sitti

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hallottunk már olyat, hogy a Telekom 3 napja lejárt tartozásra hívta fel ügyfele figyelmét, úgyhogy végülis nem annyira extrém, hogy a visszakapcsolási díjat is előre kérik. Azt nem tudni, a szolgáltatás korlátozása után milyen jogalapja van a büntetés büntetésének, de erre…..
Ha már Ginoéknál a szereteté, Szarvason idén is a tuningé volt a főszerep. Ott jártam, így pár képpel gazdagodott a galériám. Volt mit fotózni. A Rat kicsit több ennél. Vagy nekem rosszak az ismereteim. Élőben komikus volt. Neki nem szólt senki, hogy nem kéne ezt…..
Sitti 2013.05.22 15:41:03
@kombusz: Ha már a helyesírásról papolsz akkor felhívnám a figyelmedet a mondatkezdő nagybetűkre, a tulajdonnevek nagybetűire, valamint a kötőjelek, és vesszők használatára...
...nem mintha nem lenne elég sűrű így is a program, igazából kíváncsi vagyok a kérdéseitekre.  Iránymutatónak néhány segítség …. Pl: - Pici babával pihennénk Szarvason, de nem szeretnénk lemaradni a hétvégi babaúszásról , van-e a környéken egyáltalán ilyen…..
Köszönjük a sok gyógyulást és jó kívánságot tartalmazó üzenetet! Reméljük Áron végleg a gyógyulás útjára lép. Reggel korához képest:) egész frissen ébredve a Lux Panzió bár-recepcióján két kedves hölggyel találkozott, akiknek némi segítségre volt szükségük.…..
autózz! Műszaki vizsga fóliával 2011.05.13 08:16:00
A nyárias napok beköszöntével én is elgondolkodtam, hogy fóliáztatom autóm hátsó üvegeit (csak legálisan:)). Viszont elbizonytalanít, hogy a hatósági emberek, a rendőrök és az autószerelők vajon kellően tudják-e, mi legális és mi nem az. Azt tudom, hogy műbizonylat kell…..
Sitti 2011.05.13 11:02:42
@Csigorin: Én speciel azért használom,hogy a betörő bácsik ne lássák,hogy ha véletlenül valamit ott felejtek a hátsó ülésen.
Úgy látszik, finomodott a lehúzás módszere, vagy legalábbis bővült a palette. Tboyka állítólag olyan helyen lépte túl a megengedett 60-as sebességet, ahol nem is volt 60-as korlátozás, ráadásul a büntetés mellé bizonyítékként csatolt fotón sem teljesen megdönthetetlen,…..
Azt kell mondanom, Zsolt nem egyedülálló jelenségről küldött levelet és egy rakás videót, sok alsóbbrendű úton ilyen a helyzet, jellemzően a kis falvakat összekötő utakon, a hétvégén én is hasonló, sőt, rosszabb állapotokat láttam az ország nyugati csücskében,…..
Tamás egy kis kútnál tankolt, mielőtt lerobbant a kocsija. A szerviz szerint a benzinnel volt a gond, ami vizes volt és mocskos, így nem kevés kár érte. Tamás ezután hiába reklamált, a kút vezetője már nem tudott mit kezdeni a panaszával, mivel nem azonnal a lerobbanást követően…..
Winyetta kiakadt a legutóbbi Arénás sztorin, annak is a végén, ahol a rendőrségi intézkedés inkább komikus volt, mint hatékony. Neki a navit lopták ki a kocsijából és emiatt kellett 4 és fél órában meghallgatnia a helyszínelő rendőr panaszait. A történet mozis része annyira…..
Sitti 2009.05.05 14:11:47
Nem sokra tartom a rendőröket.Három kis történetemet osztom meg veletek. Ebből megértitek miért nem:

1.:
Ellopták édesanyám bringáját. Név szerint tudtuk, hogy ki az elkövető, de nem mehettünk el érte,mert ugyebár az önbíráskodás.
Fél délelőttöt a rendőrségen töltöttem. Felvettek mindent - leírtak mindent, de érdemben nem tettek semmit.
Pár hónap múlva jött a papír: "NEM MEGÁLLAPÍTHATÓ A TETTES KILÉTE"
Nem volt nagy érték úgyhogy nem is foglalkoztunk vele.
Ám munkába menet megláttam a bringát egy kocsma előtt. A telefonom szervízben volt ezért nem tudtam egyből felhívni a fakabátokat.
Leszálltam a következő megállónál és hívtam a 107-et. Illedelmesen bemutatkoztam és mondtam, hogy láttam az ellopot kerékpáromat
egy kocsma előtt.
A rendőr erre ennyit válaszolt: "Oké majd megnézzük" És ezzel le is rakta a telefont.
Nem kérdezte, hogy hol volt az a jármű, nem kérdezte, hogy hogy néz ki...
Lesz@rta magasról az egészet.
Eltelt kb. 2 hét - a bringát újra megláttam. Megállítottam a buszt és a bringa mellől immáron mobilról újra hívtam a rend éber őreit:
"A multkor nem jöttetek. Ha most sem jöttök viszem a bringát"
Nem telt bele 5 perc meg is érkeztek az egyenruhások. Bementek a kocsmába és kiderítették, hogy a tolvaj 1500 forintért
eladta a szerkezetet egy hajléktalannak úgy, hogy ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉST csinált róla amin szerepelt a saját
VALÓS (HANGSÚLYOZOM VALÓS!) neve, címe, és személyi igazolvány száma.
Fél délelőtt ismét a rendőrségen... Újra kihalgattak....
És mostmár a bringával tértem haza.
Pár hónap múlva jött a levél: "NEM MEGÁLLAPÍTHATÓ A TETTES KILÉTE"
Könyörgöm! A papíron ott volt a tolvaj IGAZI neve és címe! Miért nem állapítható meg a kiléte?

2.:
Édesanyámat egy ismerőse meghívta ebédre. Sima családi ház - előkert nélkül.
Az egyik ablak véletlenül nyitva maradt - anyám táskája az ágyra lerakva.
A vendégek hátul ettek - és gondolom zajongtak. Valaki beugrott az ablakon és elvitte az ottfelejtett táskát.
Helyi rendőröket kihívták természetesen. Erre ők mit mondtak? VALAKI A HÁZBÓL volt.
(A házban szinte kivétel nélkül jómódú német nemzetiségű emberek voltak)
Anyám hiába mutatta nekik a lábnyomot a falon ők maradtak a saját elképzelésüknél.
Természetesen az ügy érdekében SEMMIT nem tettek. Mégcsak le sem fényképezték a lábnyomot.

3.:
A harmadikat csak kivonatosan írom le:
Pár éve betörtek a munkahelyemre. Hiába tanúsította HÁROM ember, hogy én akkor nem lehettem ott a fakabátok mégis engem tartottak
fő gyanúsítottnak. Csak tudnám milyen alapon?????
Megbilincseltek, mint egy bűnözőt és két fegyveres rendőr vitt át a megyeszékhelyre.
Három napot töltöttem fogdán. Előzetesbe is akartak rakni,de ahogy az ügyvédem mesélte a helyi ügyész kiröhögte őket.
Hiszen semmi bizonyítékuk nem volt ellenem. Ahogy lejárt a 3 nap egyszerűen kiraktak az utcára.
Azt mondták, hogy ne hozzak magammal semmi pénzt. Tehát ott voltam a lakóhelyemtől mintegy 50 kilóméterre egyetlen árva fitying nélkül.
Szerencsére a mobilomat magamnál tarthattam. Felhívtam apósomat, hogy van ott áll az udvaron a kocsim,
benzin is van benne. Jöjjön már át értem...
Eltelt egy év és kaptam egy bírósági idézést, hogy TANÚKÉNT megidéztek XY és társai ellen indított eljárás
tárgyalására. A tárgyaláson kiderült, hogy SEMMI közöm nem volt a betöréshez.
Egy nyamvad bocsánatkérésre se futotta tőlük....

Az ügyvéd azt mondta, hogy a rendőrök lusták voltak dolgozni. Azt hitték hogy benne vagyok én is és a három nap alatt
odabent megtörök és köpöm a bűntársaim nevét. De mivel nem csináltam semmit pechjük volt....
Dolgozni kellett... :P
Érdekes felfedezést tett Péter a bizonyos autókról hiányzó rendszámok kapcsán. Arra figyelt fel, hogy nagyon jellemző, milyen kategóriáknál nem szokott gyakran ott figyelni a rendszám a kocsik elején. Én kicsit meglepődtem a megfigyelés eredményén. Mostanában megszaporodtak a…..
Elég abszurd, amikor egy mobil szolgáltatás egyenlegkérdezéséért fizetni kell, de ennél csak az jobb, amikor a sikertelen lekérdezésért is fizetni kell. Gábor külföldi kollégája küzdelmét dokumentálta a T-Mobile-lal: Kedves külföldi kollégám, aki kissé törve, de beszéli a…..
Sitti 2008.08.05 22:42:13
Komolyan nyamvadt 54 forintért sz@rakodsz?
Balfék...
Letöltöd valahonnan a NETMETER programot és az megmondja neked napi,heti, és havi felbontásban az internetforgalmadat.
INGYEN!
Hisztérikus kommunikációs megoldást fedezett fel Mária Marketing szabóság blogján. Bár a Nógrád Volán fizetett újsághirdetéssorozattal igyekszik felhívni az utazóközönség figyelmét, hogy szemetelni és firkálni csúnya dolog, a kivitelezés backdoor-gyökereket sejtet. Csak az…..
Sitti 2008.07.08 12:46:46
A megrögzött fogyasztó egy kerekítős vita hatására (amiről nem gondolnánk, hogy kizárólag a lenti üzletláncban fordulhat elő) utánajárt a kérdésnek és a megfejtést elküldte a Homárnak, hogy mind képben legyünk. Fura esetnek voltam tanúja a minap a Himfy utcában található…..
A mobiltelefónia legalább annyira ezoterikus tudomány, mint a számítástechnika, így aztán a Homár nem is csodálozik azon, mint a levélíró Daily Shark, hogy a Sony Ericsson ügyfélszolgálatának fingja nincs, melyik telefonjuknak milyen az antennája. Tényleg, van valahol erről…..
autózz! Kis mozdulat, nagy hatás! 2008.03.17 08:29:00
Robi alábbi levelében fejti ki nekünk, hogy egy apró mozdulat milyen következményekkel járhat bizonyos feltételek együtt állása esetén, valamint arra is kíváncsi - ahogy mi is -, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak a témával kapcsolatban... Egy olyan autózási szokásról mondok…..
Adót fizetni senki sem szeret. De ha még ezt tévesen, vagy ne adj' Isten szándékosan "elszámolják", akkor hajlamos az ember agyérgörcsöt kapni, hogy hány bőrt akarnak még lehúzni rólunk számok mögé bújva. Gábor óvatosságra inti a népet. A tegnapi nap folyamán kaptam…..
autózz! Nyugdíjas ámokfutó 2008.02.25 15:09:00
Nyugdíjas kamionsofőr bácsika, oldalán hőbörgő mamácskával kontra vétlen másik fél, Truck esete a mobilos helyszínelőkkel, akiknek mellesleg lejárt a műszakuk. Gondoltam, gyarapítsuk az idős sofőrökről szóló történeteket. Íme az enyém:   Még nyáron történt az…..