Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lucarelli

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bizony, az utolsó fordulóhoz érkeztünk, holnap a végéhez ér a kilenc hónap óta tartó menetelés. Majd minden kezdődik elölről: pletykák, igazolások, felkészülés és a bajnoki rajt. És így,hogy világbajnokság előtt állunk, talán már mindenkit az izgat jobban, mint hogy mi…..
A Juve tehát behúzta sorozatban harmadik bajnoki címét és tette ezt úgy, hogy gyakorlatilag egy darab izzadtságcsepp sem gördült le a játékosok homlokáról. Ugyanis vasárnap a Catania - Roma meccsen olyasvalami történt, melyre még álmainkban sem gondoltunk volna. A…..
Olasz fórum Siamo noi, siamo noi? 2014.05.03 19:14:30
A címben szereplő kérdés, holnap akár kijelentéssé is módosulhat és bővülhet a "i campioni d'Italia siamo noi"-jal, amennyiben a Roma nem fekteti két vállra idegenben a Cataniát. Azonban ne szaladjunk előre a Juve bajnoki címével, hiszen ma Coppa Italiát rendeznek, két…..
Hamarosan (ma 20:45) kezdődik a forduló egyik legjobban várt összecsapása, mely akár még dönthet a bajnoki címről is. Pontosabban arról, hogy a Juve ünnepelhet-e majd hétfőn a Sassuolo ellen, vagy erre várnia kell jobb esetben egy fordulót. Ugyanis, ha a Milan ma pontokat vesz el…..
Rövidre fogva, akár így is össze lehetne foglalni a mögöttünk hagyott fordulót. Főleg annak, vasárnap délutáni részét, ahol csatárok találták meg góllövő cipőjüket, védelmek mondtak csődöt. Ezzel pedig csak is a szurkoló járt jól. Történt ugyanis, hogy a vasárnap 15…..
A legfajsúlyosabb meccs – úgy értem, hogy mindkét fél számára komoly-komoly téttel bíró meccs – alighanem nem a legmagasabb színvonalú 90 perc lesz: a Livorno-Chievóra gondolok. Persze, hogy izgalmas lesz ez a forduló is. A Nápoly-Lazio (Klose, Marchetti, Dias, Biglia…..
Lám ilyen napokat élünk: nem rég, hogy búcsút inthettünk a parmaiak hihetetlen szériájának, most a Juventus ugyanilyen remek sorozatát adtuk át a múltnak. A nápolyiak legutóbb ilyen teljesítménnyel akkor rukkoltak elő, amikor bejutottak a Coppa Italia fináléjába a Roma elleni…..
Persze abban, hogy megszakadt ez a széria, semmi meglepetés nincs, hiszen a Juvénél vendégeskedtek Cassanóék és ott nem szégyen a vereség manapság. Azért sem mert Contéék eddig az összes bajnokijukat megnyerték arénájukban és ha kellően odateszik magukat a végsőkig, olyan…..
A nyitómeccs egy valami miatt már biztos emlékezetes lesz, hiszen Totti 700. alkalommal ölti magára imádott csapata szerelését; de ha a Toro odateszi magát azért is emlékezetes lehet. Már pedig a rossz szériát letudták, Immobile mesterhármasával, így még egész jó kis parázs…..
Sajnos kevés meccs elé tudtam leülni hétvégén, amit teljesen láttam is, arra is már hétfőn került sor. A Napoli botrányos játékkal, csúnyán nyert a Toro vendégeként, egy 90. percben esett Higuaín góllal. Hozzá kell tennem gyorsan, hogy a találatot simán lehetett volna…..
Nem is alakulhatott volna jobban ez a hét a Juve számára, hiszen míg ők a Fiorentinát gyűrték le 1-0-ra, ugyanilyen eredmény született Nápolyban is, miután már csak díszkörök maradtak a szezonzáróig. Pedig még hátravan 11 forduló, de ez a 14 fór, akárhogy is nézem, tetemes…..
Ugyan első meccsünk házigazdája egy kisebb zuhanórepülésben van, de szinte az udineiek az egészt szezont így pörgetik le. Mindenesetre vigyázniuk kell, mert a Milan a Juve ellen is hajtott-küzdött, de egyébként is jó formát futnak. Még a BL meccsük előtt is esélyesebb a…..
Feltartóztathatatlanul menetel a Juve!  S ez a beszámolók szerint főleg Teveznek köszönhető. Az argentin megint gólt szerzett s most ő a legesélyesebb a királyságra, miután megelőzte a hosszú-hosszú forduló óta nem versenyző Rossit. Aquilani, mint örök római is megadja az…..
Bizony, ez akár a Roma fordulója is lehetett volna, ha az összes EL csapat bukik ebben a fordulóban, hiszen a farkasok szombaton Nainggolan góljával és újabb győzelemmel nyitották meg a fordulót Bolognában. Még jobban leszakadt tőlük a Parmában igen paprikás meccset játszó…..
Igaz, hogy a fordulóból kiemelkedik a Juve - Toro meccse, de lesz sok más helyen is izgalmas találkozó - legalább is remélem -, még ha a párosításokból erre nem is lehet elsőre következtetni. Tény,hogy a Juve nemzetközi meccs után lép pályára, de a Torónak, ha valaki ellen,…..
Érdekes forduló volt ez, hiszen amíg az elején csak a Fiorentina botlását lehet megemlíteni, és a többiek mind hozták a kötelező pontokat, addig hátul egészen összerázódott a mezőny, kisebb tumultus alakult ki. Ehhez kellett, hogy a papírforma eredmények jöjjenek - értem itt a…..
Ma a Milan - Bolognával indul útnak a Serie A 24. fordulója, míg hétfőn a Hellas - Toro bajnokival ér véget. Seedorf rögvest javíthat a csúnya nápolyi vereség után és lélekben már készítheti is fel övéit, hiszen hamarosan újraindul a BL és az EL sorozata. Balotelli nagyon…..
Vagyis szombatra egy Napoli - Milan, vasárnapra pedig egy római derbi. Természetesen mindkét meccs tv-s és ha igazat lehet adni a híreszteléseknek, akkor a Sport Klub mellett, a Digi is sugározza. Egyébként májusig így lesz majd, míg a következő szezon csupán a Digin fog…..
És természetesen gervinhóé, aki újra szezon eleji önmagát idézi a Románál, s a héten ennek köszönhetően kétszer is nyerőembernek bizonyult. Az elefántcsontparti góljával ütötte el a tizedik kupacím megnyerésének lehetőségétől a Roma a Juvét, majd egy szép szóló után…..
Még pedig nem is akárhogyan: először legyőzték az Intert 1-0-ra, majd Bolognában is lehozták kapott gól nélkül (0-0), míg tegnap a jobb sorsra is érdemelt, ám otthon mindig veszélyes Udinesét győzték le. Gól- és emberhátrányban is voltak a fővárosi kékek, de akaratos és…..
Vízkereszt jegyében kivételesen hétfőre tevődik a meccsek többsége, azonban a főcsemege vasárnap estére jut. A Juventus otthonában fogadja jelenlegi legfőbb kihívóját, a Romát. A Gazzetta előzetes kezdőiben Pirlo és Totti is helyet foglalnak, vagyis Buffon és De Rossi mellett a…..
A helyzet az, hogy a Juve keresztbe lenyeli az egész Serie A-t! A Roma produkált egy világraszóló sorozatot, a Nápoly egészen jó és kiegyensúlyozott, de így is magabiztosan (egyelőre csak 5 ponttal) vezeti a mezőnyt a Juventus. 730 perce nem rúgtak gólt neki! Nagyon-nagyon…..
Tisztelet jár ki a Serie A derékhadának, de a forduló legjava az utolsó két meccs lesz: a Nápoly-Inter (vasárnap 8,45) és a Milan-Roma (hétfő 8,45). Engem jobban érdekel a Chievo-Samp, izgalmas csapat a Fiorentina (olasz csapat még nem szerzett annyi pontot az EL-csoportkörben, mint…..
Csak gyorsan, hogy legyen egy poszt hová kommentelni és tippelni, hiszen hamarosan Bolognában megkezdik a fordulót, ahol a Juve lép fel vendégként. A többi majd a holnapi nap folyamán. És akkor a folytatás... Talán csak a kezdés előtt lehetett egy-két kósza gondolat arról, hogy…..
Helycsere történt a forduló után a Serie A élén. Történt ugyanis, hogy a sorozatban harmadik döntetlenjét futó Romát, megelőzte a Livornóban diadalmaskodó Juventus, amivel hosszú hetek után már nem Tottiékkal kezdődik a tabella éle. Sőt, ha azt vesszük, hogy az élmezőnyből…..