Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cymero

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Narancssárga az ég. Nem bírom megszokni, habár lassan két éve vagyok ezen a helyen. Az örökös alkonyi izzás álmosítóan hat rám. Nem csak rám, a szakaszom többi tagjára is. Ülnek a légpárnás csapatszállítóban, néhányan a gallytörőbe kapaszkodva cigarettáznak.…..
léggitár Vintage Rocks 2010.12.26 12:59:00
Vintage Rocks 2010 Léggitár Records A nagy sikerű Summer Hits után itt az újabb kultikus válogatás, a Vintage Rocks! Bakker, válogatni tudni kell, szerintem is. A hatvanas-hetvenes évek pézsmaillatú trapézgatyás sziluettjei köszönnek vissza, javarészt kortárs, illetve néhány…..
Ahogy beléptem a kapun már tudtam, hogy rohadt unalmas napom lesz. Az épület egy lerobbant szoci építmény volt, undorító és hálistennek ismeretlen stílusban díszített, libafos-zöldre mázolt falakkal. Kapuján kétszárnyú, barnára festett faajtó. Ahogy benyomtam a réz…..
Lélekszakadva rohantam felfelé a lépcsőn, hallottam, ahogy a nagy, melák test utánam vágódik a fordulóban. Mély, torokhangú hörgés szakadt fel nagyapám torkából, aztán lassan elkezdett fölfelé botorkálni, fokról fokra. A tetőtér be volt rendezve, a végében ott ült az…..
Mostmár nem csak ezzel a csodálatos, gyönyörű bannerrel rendelkezem amit Geldrin rajzolt, hanem kedves barátom, Mr. Richard is rajzol néha képeket illusztrációnak amikor épp józan.(Meg amikor nem akkoris.) Ezen alkotásokat egyenlőre a Mecha és a Wendigo című bűbájos…..
Cymero 2010.01.15 19:39:21
Lelkem végtelen vándorútjainak egyikén, az álomvilág egy ősi erdejének mélyére tévedt. Korhadt, göcsörtös fák közé. Fullasztó levegőjű őserdő volt ez, gigászi tölgyek, és kicsavart testű idétlen fenyők hona, mely ezer kilométer hosszan terült el egy élettől nyüzsgő…..