Regisztráció Blogot indítok
Adatok
$Pichi$ßäßä$

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bocii Szeress szívedből ! 2010.01.22 18:27:00
Hali!A szerelem sokak életét meghatározza. Vanakinek jót tesz.. A másik lehetőségről majd később. Talán, boldogabban ébredsz fel reggelenként, ha tudod az ajtó elött majd várnak rád. Talán könnyben alszol el, ha tudod valaki most is rád gondol?! A lányok életében nagyon fontos…..
Tudom mennyire rossz neked. És csak hogy tudd, rám mindig számíthatsz. Ugyanígy Vivire is. Mi ottleszünk melletted jóban rosszban.. :) Ha úgy érzed sírnod kell, sírj! De remélem tudod, hogy annyit sem érdemel, hogy egy könnycseppet hullajts érte! :/ Azt hiszem, én meg te most kb. egy…..
Halihó!Hallotad már azt a szót, hogy lazulás?! Töbnyire igen.. És most töprengj.. Szánsz időt magadra? Lazulsz egyhéten legalább 2x? Ha nem akkor változtass. Ő, aztán relaxál. Ugye milyen elégedett? xD A lazasák példaképe. Talán túl nemtörődöm is.. De azért szánj időt…..
$Pichi$ßäßä$ 2010.01.22 08:27:33
Bocii Félelem?! 2010.01.21 21:01:00
Féltél már?! De úgy igazából. Remegett a lábad, elcsuklott a hangod. Nem mertél megszólalni?! Mitől? Egy apróság volt, vagy egy szellem köszönt szembe? Ha apróságoktól félsz, azt megkell tanulni leküzdeni. Sőt még a nagyokat is.  Kűzd le! Nem tudod mit hagysz ki, ha…..
$Pichi$ßäßä$ 2010.01.22 08:26:47
Jajj, annyira jó volt ez a nap! :D Eldöntöttük Zsófival és ßäßä-val, hogy kiéljük ovis vágyainkat, és elmegyünk szánkóznii.:$ :D Elég durva volt..:D Zsófi csak kevés ideig volt velünk.. de azért jó volt(Y) Később lehívtuk Bettyt, Miksát és Istit is. :D Azok az…..
Végre csinált blogot! Nézzétek meg: http://bociii.blog.hu/Neked: nem várom a ballagást.. nagyon nagyon nagyoon hiányozni fogsz, talán te meg Betty a legjobban.. :'( Meg ßäßä... nem akarok ballagni! :'( csajook<3 imádlak titeket<333 :(És igen, fura lesz majd visszaolvasgatni,…..
Bettyvel MSN-en:űBetty:baszátok meg*bukjatok meg =(*nem akarom h elbalagjatok T-TÉn:nem akarod?            *           de én…..
A mai nap... ×D durvavolt. Miksával és Bettyvel röhögtünk egy részegen. :'D Bement az egyik boltba,(ROSSMANN) papolt valamit az eladónőnek, simogatta stb.. :D Aztán kijött, "táncolt" egy kicsit az utcán .. ×DD Miksa hangosan elröhögte magát, már nem is…..
$Pichi$ßäßä$ 2010.01.17 12:17:29
ez elég furcsa lesz... azzal szoktunk szórakozni h wcben hallgatózunk éés ilyen furahangok vannak..(suliban:$) .. ajtónyikorgás, kilincs...stb. de közben senki sincs bent.. elég para.szóval ott ülünk a sötétben, mellettem ül ßäßä fogja a kezem, másik kezében a telója(…..
Bocii Mert rávettél. 2010.01.09 21:39:00
Tessék. : ) Rávettek.Ez a Blog Mano_O jóvoltából jött létre. Parancsolj kész van. Olvasni fogod?! De nem hiszem, hogy lessz kitartásom, mindig írni. Azt mondtad, nem baj. Majd igyekszem gyarapítani a tartalmat. Most ahogy ezt írom, a háttérben a Hihetetlen család című film megy…..
$Pichi$ßäßä$ 2010.01.16 18:36:06
♪♪ A dallamok, és a zene gyönyörű dolog..Belegondoltál már mi lenne, ha nem lennének, zajok..dallamok?! Ha a madarak sem csicseregnének? Ha a gitáron a húrok nem adnának hangokat? Eszméletlen unalmas lenne nem?! Ha meghallunk egy muzsikát. Vagy meglátunk egy embert hangszeren…..
Bocii Álmok... 2010.01.14 17:53:00
Halii.Gyerek ként a lányok, arrol álmodoznak, hogy hercegnők lesznek, és lesz egy hatalmas kastélyuk..és eljön majd a herceg fehér lovon..A fiúk pedig vagy arrol, hogy űrhajósok lesznek, vagy valami merész dolgot fognak kitlálni..Aztán cseperedni kezdenek, és már elkezdik érdekelni…..
Bocii Barátok. : ) 2010.01.14 19:04:02
Úgy tartja a mondás, hogy a családot nem mi választjuk, de a barátaink az általunk választott család.Nem muszály egyfórmának lenni, hogy tudják összetartoztok. Nem muszály elszakadni, hogy tagadjatok.Nem muszály hazudni mert az fáj. És nem muszály fájdalmat okozni annak akit…..
$Pichi$ßäßä$ 2010.01.16 18:31:22