Regisztráció Blogot indítok
Adatok
soulnsoda

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ebben a sorozatban újra leteszteljük a korábbi toplistás halsütőket, hogy biztosan jó helyeken költsétek a pénzt. Ezúttal a szigligeti strand az úti cél, ahol Oszi bácsi már sok éve süti rendületlenül a keszeget és a fogast. Itt nemcsak halat kapsz, hanem egy élményt is, mert…..
Az ígéret szép szó, és ugye a szó elszáll... Egy nem is olyan régi írásos emlék 2010 áprilisából: A Fidesz megőrzi a nyugdíjak értékét és megvédi a nyugdíjpénztárakat. Nem magyaráznánk túl, de itt határozottan többes számról van szó, nem az Egy és Oszthatatlan és…..
Már félig kész az új Red Hot Chili Peppers-lemez, mondta Chad Smith dobos a Music Radarnak. Ez náluk azt jelenti, hogy legalább húsz dalt már megírtak, de még felvesznek párat, majd ezután döntik el, hogy melyik kerül az albumra, melyik megy a kukába (vagy későbbi felhasználásra).…..
Szegény embert az ág is húzza, gondolhatják most a második számú kertévé vezérlőjében,  hiszen távozott Magyar Rita, a csatorna eddigi kommunikációs igazgatója csoportvezetője, közös megegyezéssel, persze, ahogy ez ilyenkor lenni szokott, ráadásul tegnap este volt olyan…..