Regisztráció Blogot indítok
Adatok
raikkicsávó

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azzal illik kezdeni a rend kedvéért, hogy nem voltam soha tagja sportszövetségnek, sem semmilyen sportág irányító testületének. Főleg nem világszervezetének. Ezenkívül az autósport bonyolult technikai hátterébe igen kevés betekintésem van, pusztán szurkolói oldalról tudok…..
Nos, a Red Bull is biztosan feltette ősszel azt a kérdést, amit minden, erre a szintre érkező csapat fel kell, hogy tegyen magának: képesek vagyunk-e élcsapat maradni? Ez a szakértők szerint nehezebb, mint élcsapattá válni, azaz ez már a legmagasabb, legnehezebb szint még az F1-en…..
raikkicsávó 2010.01.27 18:23:02
Összesen egy 1 perces összevágott kisfilm - szép táj, havas fák, morgó hang, és egy repkedő őrült. Talán másodszor ül a C4-ben, először van kint havon vele. El kell mondani hamar, hogy semmiféle idők, vagy összehasonlítási alap nincs a többiekhez képest. Még az Arctic Rally…..
raikkicsávó 2010.01.26 19:47:56
Egyik oldalról rózsaszínű álom, a Barbie világ tökéletessége, csodálatos, nagyszerű, überelhetetlen. A csapat mindkét világbajnokságot megnyerte. Majd megnyerte a leggazdagabb autógyárat. Majd megnyerte a legsikeresebb autóversenyzőt a történelemben. Mi az, ami még kellhet,…..
Több olyan csapat is indul 2010-ben, ahol a csapaton belüli felállást önmagában megér néhány gondolatot. Ezek közül is természetesen a várható élcsapatok pazar felállásán gondolkodnék cseppet, hiszen ez az, amit a legjobban várunk, ami a legérdekesebb. Hála istennek van belőle…..
Lendületbe jöttem, hát megírom a tegnapi módszerrel, mit várok a mezőnynek attól a részétől, akit mostani tudásom szerint a közepére várok. Persze ilyen egyáltalán nincs, hogy eleje-közepe-vége, gondoljunk csak a Force Indiára tavaly Spában és Monzában, vagy a Ferrarira és a…..
Közeledik a 2010-es szezon új autóinak leleplezése, az élcsapatok mind fixen felálltak pilótákkal, érkeznek az első fotók az új színekben, új ruhákban, a gyárakban és műhelyekben pedig 0/24-es műszakban rohannak az első tesztek felé a csapatok.Mind a négy várható élcsapat…..
raikkicsávó 2010.01.15 17:48:58