Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mexxes

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Angol cím: Meet the Quagmires Magyar cím: Isten hozott Quagmire-éknél! Leírás: A Halál segít Peternek, hogy visszajusson tizennyolc éves korába, hogy kiélhesse magát. Azonban emiatt a múltban elszalaszt egy fontos randevút Loissal. Amikor visszatér a jelenbe, rádöbben, hogy Lois…..
Angol cím: Baby Not on Board Magyar cím: - Leírás: Peter teletankolja a családi autót, és elindul a Griffin-família, hogy megnézzék a Grand Canyont. Egyetlen gond van: Stewie-t otthon felejtették. Letöltés (szinkronos DVDrip):     Nézd meg most: (nemsoká)..
Ez még nem a végleges változat, de ez alapján már működőképesre be lehet lőni a rendszert! Sajnos magadta magát útközben a fényképezőgépem. Hamarosan ki lesz még egészítve! Mielőtt nekiállunk vegyünk egy nagy levegőt, mert nem lesz rövid. Lehetőleg csak az az egy PC …..
1 éves lett a Family Guy Blog. Az első poszt 2009. január 14-én íródott és az a Family Guy története volt, amit mai napig néha-néha bővítgetek.  Mikor pont egy éve elindítottam a blogot, már pár hónapja rajongója voltam a Family Guy-nak. Természetesen velem is a Comedy…..