Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rantottkutya

0 bejegyzést írt és 92 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Értékelés:Nem tudom miért, de valahogy az intró nekem nem igazán tetszett. A zene egyáltalán nem passzolt a jelenetekhez, így az egész hangulat valahol elveszett. Kicsit megijedtem mikor beköszöntél, mert a bevezető lényegesebben halkabb volt mint a videó többi része. Erre majd…..
Rantottkutya 2011.06.03 15:27:50
No...csak azért regisztráltam be most, hogy jól megasszondjam neked!(nem kell félni :D)
Csak néha-néha nézek fel az oldalra, ha unatkozom és amit látni szoktam, ahhoz képest 3 pozitívumot tudnék felhozni a videódban:

1.: Nem volt túl hosszú az intró és a zenének hála nem pörgettem el (bár ez inkább a zene érdeme, de nembaj :D)

2.: Nem azzal kezdted, hogy
"ez a főmenü, itt az opsönsz ahol belehet állítani a grafikát, ez a visszagomb ami a főmenübe rak vissza, ez a kilépés gomb ami kilép a játékból" stb. nem értem miért mutatják ezt be az emberek újra meg újra.(persze ha van valami érdekes dolog is a menüben, mint pl a Bionic Commando videóban... az már más tészta)

3.: Úgy mutattad be a játékot, hogy az ember kapjon róla egy képet, láttunk in-game jeleneteket, láttuk a röhejes szájmozgást az átvezetőkben, láttunk harcot és pékeskedést. (nem tudom, hogy az egész trailerekből van összerakva, vagy te is hozzátettél, de tetszett)
Amire én kíváncsi voltam a játékról azt nagyjából megtudtam a videóból, szeretném kipróbálni.

végszó: király lett a videó, legalábbis annyira, hogy írásra késztessen, amihez grat!
A hangodat megpróbáltam fejben visszaalakítani...nem sikerült, de vannak itt érdekes hangok, te se szégyelld a sajátod! :)
Ne szálljanak a fejedbe dicsérő szavaim és csak így tovább! :D

Jah...és érdekelt volna a tűzokádó csirke.:D

ja igen és még valami: nem azzal ment el a videóból 4 perc, hogy "grafika: 10 pont, mert..." és akkor elmondod megint ugyanazt amit már hallottunk a videóban. Nem azt mondom, hogy hülyeség az egész, csak néha úgy eltudják húzni egyesek, hogy kicsit unalomba fullad a dolog. Nem a Megasztárban vagyunk nem kell mindenáron belerakni ezt a részt a videóba.

Tudom hosszú komment lett, de A Gyűrűk Ura hosszabb és azt is elolvassák az emberek :D (igaz az a könyv izgalmasabb, és érdekesebb is, de sebaj :P)
ROFL-net A nap híre! 2009.01.16 13:10:59
Sosem hittem volna, hogy ezt a mondatot valamikor is leírom egyszer.*ujjakat megropogtatja, odanyúl a billentyűzethez*Egy férfi egy bírósági tárgyaláson kitépi saját szemét és megeszi..
Vajon melyik általam bemutatott játékot árulja egy neves cég a honlapjukon 9588 forintért?MegfejtésEbben már csak az a vicces, hogy én 990-ért vettem a számos boltban... Ajánlotta: RicsiAz összes videó a vasárnap talán már fenn is lesz, jövő héten aztán jöhet az új anyag. Az a…..
Rantottkutya 2008.07.24 23:55:18
Rossz PC Juniorok Ailen Hominid 2008.01.13 12:32:00
Jajj ez a nekem már régi játékot nekem sikerült végigtolni csak az a baj hogy fizetős a full verzió(természetesen) így csak a robottal egy helikopterrel és egy izomgépezettel találkozhatunk :)Jah és játszni vele itt lehet:www.newgrounds.com/portal/view/59593TÖRÖLT VIDEÓ..
Rantottkutya 2008.01.14 15:47:55
IrvineKinneas tényleg volt olyan mazochista, hogy megvegye a Wanted Gunst, és végig is vitte!Nálam az a helyzet, hogy egy bányás pályánál elakadtam. Nagyon szerencsétlen helyen mentettem és ezáltal leghalványabb esélyem nem volt, hogy befejezzem a pályát. De IrvineKinneasnak hála…..
Rossz PC játékok sorozat Jön... 2007.11.07 18:05:00
Tudom, nagy volt a szünet az utóbbi napokban, de annyit elmondok nektek, hogy nem voltam tétlen. SŐT.Egy olyan bestiát fogok "rátok uszítani", hogy ez után senki nem fog már Big Rigs-el jönni...Eszméletlenül munkaigényes volt, olyan hosszú mint 2 videóm, tényleg nem akarom…..
Nemrég megint rátaláltam a HEAT : Episode 1-et (alias Cube alias Sauerbraten alias fenesetudjamiminden) forgalmazó cég honlapjára, és találtam két érdekes játékot.Alien ShooterA katonai űrbázis hosszú és komor folyosóin a végtelen csend honol: a terület földön kívüli idegen…..
Rantottkutya 2007.10.28 23:08:32
Meg kell védenem, ő nem való ide...
Alien shooter, egy reme orosz játék, ez egy magyar borító, valaki beakarja mocskolni a játékot
Eredeti borító:
www.usaction.cz/topcd/AlienShooter_coverDVD.jpg

Szemét dolog a magyar forgalmazóktól, hogy ezzel a borítóval megalázzák a játékot, aminek annyi köze van az Alien-hez mint, hogy a címben szerepel a szó, ami idegetn jelent, de magában a játékban egy árva alien formájú szörny nincs.
Gamestar ha jól emlékszem a 2. részére nemrégiben 60-80% között adott, mert végülis a játék annyiból áll, hogy mész egy katonával és tényleg többezer alient kiirtassz, és a grafika se követi a mai trendet(hyper-giga realisztikus orrszőrmozgás stb.). Van benne egy survival mód ami kb 1 óráig tart, ezalatt kb 20.000 szörnyet tudsz kiirtani miközben folyamatosan fejlődsz, kapod a fegyvereket, egyre erősebb szörnyek jönnek, akár több haverral egyszerre is. Nagyon hangulatos, ha valaki szereti a könnyed mészárlást. A története nem valami nagy szám, de ez a játék arra való, hogy ideges vagy vagy éppen döglesz meg a fáradtságtól és lőssz lőssz amíg elnem fogy az ellenség(vagy a lőszer az kellemetlen). Van benne némi rpg-s elem is, ami végülis jódolog.
Itt az AVGN új videója. NAGYON furának tűnhet azoknak, akik nem látták a Texas Chainsaw Massacre-t (Texasi láncfűrészes). Szerintem jó volt, főleg a vége a biciklivel :D Tipikus olyan játék, ahová kell körítés, mert nem lehet hosszasan bemutatni. Nagyot röhögtem,mikor az őrült…..
Ugye emlékeztek még a fantasztikus "Rossz PC játékok sorozat" nyereményjátékára? Ha nem, nézzétek meg először ezt a videót. Szóval "thomas" volt a szerencsés nyertes, agybeteg Stella álarcos LIDL képe bejött az 5 fős zsűrinek. Volt olyan kedves, és csinált…..
Rossz PC játékok sorozat X-Boksz 2007.08.30 22:27:00
Új gazdaságos fotót kaptam. Most "moRti" talált valami érdekeset.Ezt az új konzolt szerintem a Word helyesíró-programjának köszönhetjük, nekem is rendszeresen átjavította a boxomat boksz-ra. Csak hát, könyörgöm, azér mégsem kéne ezt így kirakni...És mintha ez nem…..
Gondoltam bemutatom a mester friss videóját, amíg az enyim készül.Már az első videóknál elhatároztam, hogy nem fogok bemutatni olyan játékot, amit a Nerd már bemutatott (lett volna rá alkalom), hogy ezzel is tudatosítsam, hogy más a stílus, és nem fogom másolni őt. (Aki látta a…..
Nos, elérkezett a videókészítésben az a pillanat, amikor a játék tesztelése és egyéb előmunkálatok után, szerettem volna felvenni a jeleneteket...Elkezdtem játszani a játékot, hogy bemutassam milyen hihetetlenül botrányos az irányítása.Csak most ment a felvétel gomb. És valami…..
Klaudia küldte nekem ezt a borítót és esküszöm, mintha Tiger Woods-ra bokszkesztyűket erőltettek volna.Annyira beizgultam ettől a borítótól, hogy mindent megteszek, hogy egyszer letesztelhessem.Tökre meghatódtam, hogy egyesek még nyaralás közben is gondoltak a kis blogomra.Csaba…..
Sokszor böngészem kedvenc dvd-online boltomat (xpress.hu, hogy hadd reklámozzam már őket), amikor észrevettem valami nagyon érdekeset:Most mondhatnám, hogy "nézzétek már, micsoda véletlen ez a cím", de teljesen biztos vagyok, hogy az én videóim hatására fordította a…..