Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kishercegné

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrégiben olyan levelet kaptam, amely egy szerintem meglehetősen komoly, és sokakat érintő problémáról szól, és bár kérdésekkel van tele, azt gondoltam, érdemes megosztani, már csak azért is, mert hátha másnak is van ilyen téren tapasztalata, nem csak Lacinak. „Nemrégiben…..
A multik világa helyett a Közgáz után mai szerzőnk, Pé inkább egy londoni múzeum kávézóját választotta – nem a szakmai előrelépés, hanem egész egyszerűen a kaland miatt. A kaland része be is jött, hogy miként, az kiderül a mai posztból. „Figyelem! A posztban többek…..
kishercegné 2014.02.25 11:13:26
@Evain: :) surf kite-ot meg nem, ahogy rengeteg mas sportot sem. de ami kesik, nem mulik!:)
kishercegné 2014.02.25 11:14:54
@Babette_: ah kosz:D akkor most azonnal nezz meg par youtube videot es orokre elfogod felejteni azt a szart:)
kishercegné 2014.02.25 11:53:19
@Mirjam2: koszonom! olvasva azt, hogy mennyien irigyeltek azert egy kicsit faj a szivem, hogy feladtam mindezt. de nem bantam meg, azota is kisert a szerencse, ugy erzem, jol csinalom!:)
Marci igazi nyughatatlan lélek, aki már bekalandozta fél Európát, és lassan fél éve Berlinben él. Haza szánt levelét változtatás nélkül közlöm, mert szerintem nagyszerűen leírja, milyen is egy európai nagyváros 2013 márciusában. A képekért külön hála…..
Az extrém kalandokat kedvelő turisták körében igen nagy népszerűségnek örvend pancsolni a Viktória-vízesés peremén. (további hűsítő vízesések) A Viktória-vízesés 1708 méter széles vízzuhatagával a legszélesebb a világon. Legmagasabb pontján (kb. 110méter) található a…..