Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jenci111

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bekövetkezett, amitől karácsony óta rettegtek a rajongók:a CBS-nek elege lett Charlie Sheenből, és azonnali hatállyal leállította a Két pasi meg egy kicsi forgatását. A kiváltó okokat sorba vesszük (nyugi, csak az elmúlt napok eseményeit, a többiről itt van kiváló…..
magyar-magyar szótár szaragút 2011.02.22 11:53:00
 Justy – 2011. február 15. kedd 10:12 1. Nem bírja a szaragút a homok súlyát :) Inkább jó kis kínai bazaltot kellett volna hordani a tetejére :D :D De persze főleg nem kellett volna alagutat építeni oda, ahol nincs hegy, meg völgyhidat, ahova nem kellene híd....de legalább…..
Ezt megkönnyeztem. Hoppácsak, a beküldő nevét kihagytam a posztból, ejnye. Meg6ónak köszönjük a találatot. ..
jenci111 2010.12.18 20:52:50
Rendszeres olvasója vagyok Gyurcsány Feri blogjának, annak ellenére, hogy Fletót magát egy szociopata, a hatalomhoz görcsösen ragaszkodó, mazohista vonásokat mutató ("Utál mindenki? Sebaj, akkor is itt maradok!") őrültnek tartom. Mindezek ellenére -vagy…..
jenci111 2010.12.16 11:57:44
@guga: Nem fog karácsonyi ajándékot adni a dzsingülbelssz közben,mert zsidó,és a karácsony keresztény ünnep!!:)
Michael Jackson-rajongók petíciót indítottak a Discovery Channel új műsora ellen, amit a jövő hónapban vetítenének Angliában Michael Jackson a boncasztalon: mi okozta a halálát? címmel. A MJ Igazság Projekt és a MJ gyerekcsoport kábé 1500 aláírást gyűjtött össze eddig, ami…..
jenci111 2010.12.14 22:16:01
A nagy sikerű Karib-tenger kalózai trilógia folytatódik és ismét Jack Sparrow kapitány (Johnny Depp) áll a középpontban. A kapitány az Ifjúság Forrását szeretné fellelni, ám ez némi nehézségekbe ütközik. Egyrészt ott vannak a hableányok (ők többször is felbukkannak a…..
jenci111 2010.12.14 05:20:44
Ez a poszt a Nemzeti Színház új igazgatójának tervezett kinevezése kapcsán polemizál el pozíció és teljesítmény honi kapcsolatáról - és ennek következményeiről…A Nemzeti Színház körül mindig is furcsa dolgok történnek, ha Fidesz-kormány van épp hatalmon. Talán még…..
A múlt héten a Nobuban ebédeltem, ami egyfajta áttörést jelent a gasztronómiai tekergéseimben. Kettő plusz egy étteremről tudtam, hogy kiemelkedik, kiemelkedhet a hazai mezőnyből: a Costesről, a Chateau Viszről, meg a Noburól. Az előbbi kettőről egyszerűen tudni lehet, hogy jó,…..
Szegény embert az ág is húzza, gondolhatják most a második számú kertévé vezérlőjében,  hiszen távozott Magyar Rita, a csatorna eddigi kommunikációs igazgatója csoportvezetője, közös megegyezéssel, persze, ahogy ez ilyenkor lenni szokott, ráadásul tegnap este volt olyan…..