Regisztráció Blogot indítok
Adatok
paprikajulcsi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2005 decemberében elárasztották az Index címlapját a Gyurcsány Ferencről szóló cikkek, valaki értette a viccet, de volt olyan is, aki élesen hallotta, ahogy csoszogó bakancsban balra átot csinál az egész szerkesztőség. A Story most, a kampány finisében viccelt egy ekkorát, ilyen…..
Információink szerint nem mindenki örült felhőtlenül annak, hogy a magyar kereskedelmi rádiózás önjelölt istenei, azaz a Boros-Bochkor kettős ismét hallható az éterben: a Sláger rádió egykori reggeli műsora ugyanis legalább nyolc (más források szerint tíz) korábbi Neo…..
Szegény embert az ág is húzza, gondolhatják most a második számú kertévé vezérlőjében,  hiszen távozott Magyar Rita, a csatorna eddigi kommunikációs igazgatója csoportvezetője, közös megegyezéssel, persze, ahogy ez ilyenkor lenni szokott, ráadásul tegnap este volt olyan…..
paprikajulcsi 2010.01.15 14:54:31
@movhu:
A baj az, hogy a tévézéshez pont a józan paraszti ész kell - mert ugyanis a néző fejével kell gondolkodni. És a "túl okos" harmincas yuppi réteg nem megy le az ő szintjükre, amikor kitalálja, hogy mi legyen műsoron. Maguknak gyártanak adásokat - maguk nézik. Ez pedig bukta.
paprikajulcsi 2010.01.15 16:17:42
@dead_parrot:
Pont erre utaltam, hogy az rtl-nél nem magunkak csinálták, csinálják a műsorokat - ezért nézett. A tv2-nél meg maguknak gyártanak műsort és a 30-as yuppi rétegből nem lehet nagy számokat produkálni, mint ez évek óta látszik is.
paprikajulcsi 2010.01.15 16:20:29
@gagja:
Azért lekurvázni valakit elég durva. Bárhogy is lenne, nem ez vitte el a nézettségüket és nem is a cica
Egy ideje mindenki tudja, hogy a Bumeráng testületileg átbatyuzott a Neo FM-re, de ma kiderült a bulvárlapokból, hogy mégsem a teljes csapat folytatja az új adón, ugyanis Gombos Edina nem tart Bochkorékkal. A Blikknek adott nyilatkozatai szerint Gombos Edina döntése mögött…..