Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Maeldron

0 bejegyzést írt és 84 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerintetek, lehetséges, hogy egy négy tagú család a XXI. században, több hónap alatt mindössze egy marék háztartási hulladékot termeljen? A kaliforniai Johnson családról az amerikai médiában már sokan cikkeztek, a youtube-on található egy riport is róluk, a családanya…..
Maeldron 2013.01.21 13:56:04
@záporeső: mivel a jó magyar vásárló rendszeresen beleköpne a hordókba.
Elkészült az IMF és az Európai Unió közös évértékelése. Idén ismét 2012 lesz hazánkban. „Nem sikerült megugrani azt a szintet, amit egy EU-tagállamtól várunk. A görögök és a spanyolok remekül  teljesítettek, de Magyarország megbukott” – kacagott a markába egy…..
Az 54 éves Sharon Stone egy hatalmas masnival átkötve látható az 50. évfordulóját ünneplő Amica magazin aktuális címlapján. Szívesen mondanám azt, hogy milyen remek kis sorozatot készítették erről a nőről, de sajnos az nem lenne igaz. Ez a fotósorozat számomra nem sok…..
Gasztrobizarr Ne járjatok ide 2012.12.09 09:35:26
Az újlipótvárosi Pozsonyi út ígéretes környékén egyre másra nyitnak az új helyek. Nem is olyan régen: 3-4 éve indult el a magasabb színvonalú gasztronómiai élet errefelé, sokáig csak egy "lámpás" világított a láthatáron. Mostánaban felpezsdült minden. Úgy tűnik azonban,…..
Bár nem szokásom a bulvárhírekből kiragadt, felkapott de megkérdőjelezhető értékű témákba belemennem, sem világmegváltó következtetéseket levonni, de vannak dolgok amik mellett nehezen tudok elmenni szó nélkül. Ilyen a héten megnyitott Hooters, aminek a fogadtatásáról,…..
A glammodell egészen addig nem hajlandó megrendelést adni Simicska Lajos cégének, amíg Nyerges Zsolt vezérigazgató nem hagy fel a jávorok felizgatásával. "Kéne már egy új felhajtó a garázs elé, de juszt se, amíg ilyen emberek vezetik ezt a céget" - foglalta össze gondolatait…..
A női és a férfi számok felcserélésével és eltérő öltözőhasználati szabályokkal készülnek a rendezvényre. A Crossdress Games-nek a thai főváros ad otthont július 30-tól augusztus 15-ig. A számok többsége megegyezik a klasszikus olimpiai számokkal, csupán a férfi…..
Terepjáróval ütöttek rajta P. Feri kollégán a vadőrök, miközben rutinszerű kerékpáros tréningjét végezte a Szentendre környéki erdőkben. A rajtaütés oka, hogy már fél nyolckor ott tekert az erdei aszfalt úton, pedig az erdő csak nyolckor nyit. "Egy jó ideje már, hogy…..
Ki antiszemita? Gerő András a Galamuson leantiszemitázta Romsics Ignácot.  A címet és a konklúziót jotunder vincenttárs világosan jellemezte. Aljas. Magam a tartalmi érvekkel foglalkoznék. A vád alapja az, hogy Romsics Magyarország huszadik századáról írott cikkeiben…..
Maeldron 2012.07.02 17:35:17
@Maeldron: Ja, és attól, hogy valamit a baloldalon mondott valaki, akármekkora idióta mondta, attól még nem feltétlenül lesz nem igaz. Azért, mert "baloldai ütőkártya", már nem lehet kimondan? Nem mintha sokan kimondanák.
Nagyapai ágon bankár, MTK drukker, és Gyurcsány Ferenc is megtalálható, anyai ágon bodzakereskedő és melegburkoló gazdagítja a családfát, ami alakra inkább menóra. A Jobbikos politikai belharcok kereszttüzébe került Szegedi Csanád családfájának részletes elemzése…..
Maeldron 2012.06.28 13:04:04
Előre borítékolható volt, hogy a felháborodni imádó amerikai közvélemény nem fogja pillanatok alatt elfelejteni M.I.A. vasárnap este bemutatott középső ujját, olyannyira nem, hogy másfél nap elteltével sem csitul, inkább fokozódik az ezt övező botrány. Most éppen ott tart az…..
A Simpson családban és Banksyben eddig csak az volt a közös, hogy mindkettő zseniális a maga nemében. Most egyszerre élvezhetjük mindkettőt, ugyanis a Simpsons stábja felkérte a híres-hírhedt street artost, hogy készítse el a sorozat ikonikus intrójának egy saját…..
 Kik fordítják a filmeket? Hát leginkább azok, akik ugyan tudnak angolul, de magyarul nem. Illetve minden angol szónak tudják az első jelentését. Ezeket mondattá fűzik, és ami így kijön, arról azt hiszik, hogy az magyarul van. A leggyakoribbMár gyerekkorom…..
 Mi az igazán fontos a nőnek? Anyukám azt tanította, hogy aki engem nem bántott, azt nekem sem szabad bántani. (Ebből már egyedül raktam össze azt, hogy aki viszont igen, azt üssem, ahol érem.)Már gyerekkoromban sem tudtam megenni a húst. Talán a nagyinál kezdődött,…..
Az internet sebessége egy elvont, ráadásul nagyon relatív fogalom, amit megmutatni nemcsak unalmas, de szinte lehetetlen is. A UPC a két ezeröcsivel próbálta bemutatni, milyen gyorsan is töltődnek le a weboldalak, de a stopperrel mért 3,8 weblapos eredmény nem különösebben hozza…..
Én nem tudom, miért, de nagyon el van cseszerintve ez a világ. Egyszerűen nem lehet normális pasit találni. De tényleg képtelenség, mintha kiirtották volna őket a föld színéről. Elmesélem a kálváriámat, hát hogy okuljatok, meg hogy tudjátok, mire érdemes figyelni. Ott kezdődik…..
Maeldron 2010.02.02 16:21:03
@s201984: A négert megtartom, kösz, a többit viheted.
Maeldron 2010.02.02 16:41:33
@flea:

www.kislexikon.hu/sapienti_sat.html

hu.wikiquote.org/wiki/Latin_k%C3%B6zmond%C3%A1sok

en.wikiquote.org/wiki/Latin_proverbs

www.talktalk.co.uk/reference/dictionaries/difficultwords/data/d0013520.html

Egyre szánalmasabb a kapálózásod. Válaszolni nem tudsz vagy mersz arra a kérdésre, ami a saját kijelentésed volt egy az egyben.

Latint idézel, ami az álművelt, álokos, álérdekes emberek mentsvára.

Aztán azzal jössz, hogy nem is azt jelenti. Nyilván a lexikonok írói sem tudnak latinul, csak te ismered a szavak titkos jelentését.

Elég vicces, amikor csúnya emberek elkezdik osztani az észt, hogy aki szép, az nem lehet okos (ezt kokrétan nem te mondtad, de az egész beszélgetés erről szól), aztán kiderül, hogy a vitapartnerek nem csak csúnyák, hanem buták is.
Maeldron 2010.02.02 17:13:39
@flea:

"Te tényleg nem nézel le senkit csoporthoz tartozás miatt?

Szerinted az, hogy ehhez a posthoz az indahírlevél link miatt 2200 komment érkezett, felborítja az interneten csak olvasó és az olvasó-író emberek arányát?"

Hol válaszoltál ezekre? Mutasd meg. (Vagy ismerd be, hogy most hazudtál).