Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Burt Lancester

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Túl a barátságon 2007.06.15 06:00:00
Gyurcsány Ferenc egyszer azt mondta, hogy neki a politikában nincsenek barátai. Az egy munka, ahol alkalmasság és teljesítmény dönt, nem pedig a személyes szimpátia. Hűsítő ez a hidegfejűség. De akkor kicsodája neki Szilvásy György?Az épp távozó kancelláriaminiszterből - eh,…..
w Foglalod a kurvanyádat 2007.06.11 06:00:00
Aggaszt már régóta egy dolog, vagyis egy fogalom, pontosabban egy imaginárius fogalom. A nemzeti oldal. Meg minden egyéb megnyilvánulás, amikor a nemzeti kifejezés alatt olyasmi értetik, amiben én nem vagyok benne. Ugyanis egy pillanatig sem éreztem magam soha kevésbé magyarnak, mint az…..
Burt Lancester 2007.06.14 16:22:47
Ha valakinek van stílusa és humorérzéke, az nekem már önmagában elegendő ahhoz, hogy olvassam az írásait, függetlenül attól, hogy tartalmilag egyetértek-e azzal, amit ír, vagy sem.
Ezért szerettem egy időben olvasni az indexet, ezért szerettem egy időben olvasni Tóta W-t.

Azt viszont már nem szeretem látni, ha egy ilyen pofát megvesznek kilóra (legyen az a Miniszterelnöki Hivatal vagy akár a Laci Bácsi a hegyrű), mert hogy W írásainak színvonal-csökkenése, humoros, stílusos lázadóból primkó demagóg provokátorrá süllyedése ennek tudható be, abban bizonyos vagyok.

Így járt anno Debreczeni József (függetlenül attól, hogy nála finoman szólva élesebb volt a váltás) és így járt pl. most Tótha W.

Ehhez nekünk talán nem kellene asszisztálni, függetlenül attól, hogy melyik oldalon állunk, már ha nem szeretünk damilon mozgatható marionett figuraként viselkedni.

Én úgy vagyok vele, hogy ha anyagi ellenszolgáltatás ellenében nyújtott színjátékot szeretnék látni, arra vannak itt Magyarországon kitűnő színházak.

Vagy a B verzió: ha írogatunk is ide, talán azt kellene kicsikarni a srácból, hogy:

- mennyit fizetnek neki ezért,
- számlán utalják-e vagy kp-ben kézbe,
- maga Gyurcsány-vezér adja hozzá az instrukciókat vagy van erre egy külön stáb
- van-e még ilyen meló, vagy már elkeltek a helyek

Csak úgy, a kíváncsiság kedvéért.

Egy olyan vitát meg pl., hogy ki a magyar vagy ki nem, hagyjuk meg magunknak fél liter whisky utánra szűk baráti körben, vagy egy autóbalesetből adódó súlyos agykárosodás utánra a pépesített alma mellé.